P: Inseran evoluutio

Meni hermo ja piti alkaa jotakin järkevää kehittämään. Rungosta voi alkaa huutaa vaikka mitä törkeyksiä, muttakun se on tehty suoraan ja se on alumiinia, riittää tällä kertaa minulle. “Älä varasta minua” camo on ollut jo tarpeeksi pitkään sekä muutenkin luotaantyöntävä ulkonäkö, joten pistin vehkeen palasiksi. Tarroissa oli hirveä repiminen ja tähän tulee aika paljon hyvin tavallista palikkaa. 44-19 välityksellä sinkula johon löytyy samalla välityksellä kesä ja talvirenkaat omine vanteineen.

Tässä jotain kuvaa kauhean tarrojen hinkkaamisen jälkeen joka oli todella paskamainen urakka. Mietin “ghost chili” väritystä mustilla osilla mutta rungon vanhoja viivoja myöden osia on kolme joten alla ketuiksi mennyt suunnitelma. Viisaat ihmiset saa ehdottaa värimaailmaa jos niin tahtovat. Aattelin kyllä jos vetäis vaan koko haarukan ja tuon etuosion punasella, takaa sitten gaastia.

Updateen postausta projektin edetessä.

Vituikshan se meni kun jeeboksen päästäinen.
http://s23.postimg.org/eglut7fu3/v_rej.jpg

http://www.bikedomeworks.tw/ebay%20images/single%20speed%20hub%20spacer%20kit_/new%20kit-1b.jpg

Korjattua suunnitelmaa. Ja pahottelen paskaa shoppausta kun ei nyt kerkiä.
http://s16.postimg.org/fn0u7ayp1/paskashoppaus.jpg

Herättää mielihaluja

Miten meinasit takajarrun toteuttaa?

Jätät Inseran tarrat ja laitat jalkajarrukiekon taakse. Aivan hyvä tulisi.

jboman - 9:14, 13.4.2015 » Herättää mielihaluja https://lh5.googleusercontent.com/-Llg0pod6dSY/VStek4OPZpI/AAAAAAAACE4/1CGFD1IFJ6E/w160-h88-no/shave.gif
Tätä on hioskeltu jo ihan perkeleesti. Näyttää nyt aika hiilikuitunuolelta kun tuon maalipinnan on saanu rikki.
kunbanse - 9:17, 13.4.2015 » Miten meinasit takajarrun toteuttaa?
Kyllä mulla on siihen jo ratkaisu. Long reachillä. Saattaa olla että käytän noita vanhoja vaihtimenvaijerin korvakkeita rungon alla ja vien sen sieltä kautta ylös. Tulee kyllä aika pitkä ja jäykkä. Toinen ois porata reiät yläputkeen ja vaijerin läpivienti. Askarruttaa vaan onko toi elaksoitua niin ei saa tehtyä siistejä vientejä vääntämällä vaan pitäs hoonata hullun vino reikä.

Vanne tulee mustaksi paitsi tietty jarrupinnoilta. Ekan postauksen kitti lyödään siihen kiinni ja tulee aivan hyvä. Tankoteippi vaihtuu punaseen.
http://s1.postimg.org/n4c77q83z/11108193_1408110576173661_1855184959048437267_n.jpg

Lankalaikka ja rälläkkä, ja surruuttelet kaikki maalit vaan pois, ei mee tuntiakaan kun toi on jo osaksi raakapinnalla. Ei se harjattu alumiini ole oikeasti ollenkaan pöllömmän näköinen. Sellaisten pohjien tekeminen tuohon, että maalista tulisi missään määsin siistin näköinen ja pysyvä ei ole tuolle rungolle mielekästä.
Rapsit samalla turhat kiinnikkeet tuosta pois.

Odie - 9:24, 13.4.2015 » Lankalaikka ja rälläkkä, ja surruuttelet kaikki maalit vaan pois, ei mee tuntiakaan kun toi on jo osaksi raakapinnalla. Ei se harjattu alumiini ole oikeasti ollenkaan pöllömmän näköinen. Sellaisten pohjien tekeminen tuohon, että maalista tulisi missään määsin siistin näköinen ja pysyvä ei ole tuolle rungolle mielekästä. Rapsit samalla turhat kiinnikkeet tuosta pois.
Mä mietin kanssa harjattua alumiinia mutta, saas nähä. Toi turhien kiinnikkeiden leikkailu kävi toki mielessä, mietin vaan kuinka ne on kiinni. Jos ne on läpiviety rungosta ja hitsattu ympäriltä. Sitten kun tulee kolo olen kusessa kun ei ole taitoa hitsailla alumiinia saatika vehkeitä siihen.

Pintaan ne vaan on tikattu kiinni. Isoimmat pois rälläkällä/pihdeillä, ja käsiviilalla siistit. Jos irroittelu huolestuttaa niin anna olla.

Odie - 9:33, 13.4.2015 » Pintaan ne vaan on tikattu kiinni. Isoimmat pois rälläkällä/pihdeillä, ja käsiviilalla siistit. Jos irroittelu huolestuttaa niin anna olla.
Juu. Kyllä mä ne jossain välissä napsin siitä. Kyllä tämä silti varmaan maalia saa muttakun punanen on nopein väri ja valkonen niin ghost. Lähtee pian lentoon koko vehje. Isäukolla on fazerin sininen runko + valkonen haarukka, quill ja satulaputki ja se toimii kyllä ihan kivasti. Rubyred löyty mätänetistä joka miellyttää silmää. Kuitenkin kun toit esille ton harjatun alumiinin niin se alko vähän kuumottaa. Mietin vaan että kuinka siisti siitä sitten kuitenkaan tulee.

palpaproju1

josbanse - 9:43, 13.4.2015 » palpaproju1
Tää on kyllä komee toki. Jäis sillon maalattavaks uudestaan ainoostaan haarukka joka on tietenkin parastarautaa mun laitteessa. Täytyy nyt funtsata kun löytää jostain paikallisesta lankalaikan. Tuntuu ettei täälä Hämylinnassa myydä yhtään mitään.

EDIT: jarrusta kyseltiin niin tällasta sinne tulee, tehosta ei ole mitään käryä sitten lopulta.
http://img2.bristen.pl/540-thickbox/alhonga-dual-pivot-aluminum-brakes-with-long-reach.jpg

Ilmoja oli ja viinimiehiä joten…
http://s4.postimg.org/xnlgn1qb1/IMG_5673.jpg

Nätti väri.

No nyt! Lisää kuvaa!

No häh mikä projekti. Kaikessa skene-epäuskottavuudessaan melkoisen ässä meininki.

Wow, jtkn oikeasti erilaista. Väri on e-rit-täin hieno, tähän iso peukalon kuva.

OniJon - 8:50, 13.4.2015 » Meni hermo ja piti alkaa jotakin järkevää kehittämään.
jätän tän vain tähän.
kid_scientifik - 9:02, 13.6.2015 »
OniJon - 8:50, 13.4.2015 » Meni hermo ja piti alkaa jotakin järkevää kehittämään.
jätän tän vain tähän.
EDIT: nyt tulikin sellasta maalia että unohdetaan se kasaus varmaan vielä viikoksi tjms, tarvii kuivata kunnolla ennekun kusee yhtään enempää..

Olikohan tää nyt hyvässä vai pahassa… no anyway, kuvia kyselleille tulee tänään lisää ihmeteltävää kun vapaudun koiran vahtimisurakasta ja pääsen taas projektin kimppuun. Pientä maalattavaa enää ja sitten on kasausvaihe. Tänään jo luulisin että tulee paljastavampi kuva rungosta kun on ainakin kiekot kiinni.

Postataan nyt jotain kivaa ennen AMAa.
http://s10.postimg.org/mke1ebsvt/WP_20150617_002.jpg
http://s10.postimg.org/svj8uqu49/WP_20150617_003.jpg

ÄIJÄ PIHTAA!
E: Eiku niin piti mun sanoa myös että projekti meikän makuun!