P: Favorit Secial (f2 olympic special 1975)

Eli tässä olisi mun ensimmäinen projekti jota duunnu aika snadilla budjetilla. Eli ole koittanut saada kaikki osat käytettynä ja toistaiseksi onnistunut siinä, ainakin omasta mielestä kohtuullisesti ja saannut ihan tyydyttävän setin kasaan.

Eli pienen tsekin kielisen selvtyksen jälkeen runko on Favorit F2 olympic special 1975, tiedä sitten pitääko paikkansa. tämä siis ongittu tsekin kieliseltä blogilta tai foorumilta jossa samanlainen runko.

Vanteiden jarrupinnat ajatellut vetää valkoiseksi, eli koko kehät valkoisiksi. Pitäisi kestää helpolla kun ei jarruja ole tulossa kumpaankaan päähän. toisaalta en aijo pitää kiirettä sen kanssa ensimmäisenä asiana

Satula olisi takoitus päälystää vaalealla nahalla, ei pitäisi olla vaikeaa . . . ja satulatolppa saattaa vaihtua valkoiseksi jos sellainen sopivan kokoisena löytyy.

polkimet on haussa, ja tarkoitus olisi hommata vanhat perus retrot ja niihin koukut/häkit. eturatas on tällähetkellä huonosti maalattu musta joten se joko kiillottu tai saatan kokeilla kilikolilla vetästä valkoiseksi ja kattoa miltä näyttää.

Stongana haluaisin pitää dropin mutta kyllä vähän huutaa musta kaposempaa ratadroppia. Jos tiedätte mistä saa halvalla jotain Cinellin Pistan tyylistä niin vinkatkaa, tai tarjotkaa jos jollain lojuu nurkassa. Tankoteippin väri kanssa mietinnässä luultavasti satulan kanssa mennän aika samaan sävyyn eli jollain vaaleammalla.

e: kuvat tästä LINKISTÄ koitan säätää tohon toimvat
ee: nyt ne on jostain syystä poikittain mutta olkoon. linkin takana oikeinpäin jos huvittaa nähdä

Siistin näköinen proju. Jättäisin valkoisella maalailut pois ja keskittäisin energian kiillottamiseen.

Jaa tällaseen kiekot pääty, näyttävät sopivan erinomaisesti! Ratatanko on aika hirvee ajaa missään muualla kuin radalla, eli jos katuajoa on suunnitteilla ni kannattaa ennemmin laittaa jotain Nitto Noodlen tapaista tms kompaktimpaa jos vaan klämppikoot natsaa stemmin kanssa.

Kyllä kiiltävät vanteet oli itselläkin haussa alunperin, ja on ne vieläkin sanoin kaikki putkiosat oli alunperin tarkoitus tulla kiiltäviksi, mutta vähän mietityttää että jääkö vähän pliisuksi kokonaisuudeksi

Favorit bäst. Älä laita mitään valkosta niin tulee hyvä.

Samanmoinen itsellä tallissa.

Haarukkakin näyttäis siltä, ettei kiekko pyöri ilman korokepaloja.