P: Brother R725

Placeholder.


Kuvassa esimerkkikasaus mahdollisesta tyylisuunnasta jolla mennään.

Tyylisuuntana siis
Riser
Kirkkaita osia
Pearlescent Lilac
Valot päälle

janhe - 19:46, 3.6.2020 » Tän pyörän rungon tai ton lilan Brother R725 rungon ostaminen kuumotteling voi hele. Hyvä ama salute.
Hyvin tehty.

No se oli lyhyt projulanka :smiley:

Unohtu lisää siis kuvalle teksti ”inspo” :Ddd älkää vielä nuolasko

Projekt to ama real quick

Ihana väri ja tulee varmasti hieno pyörä. Brändinä Brother putoaa itsellä samaan inhotuksen lokeroon kuin All-City, en tiedä miksi.

hieno homma! tuleeks tää maantielle/lenkkeilyyn vai millaseen käyttöön?

Kadulle, sellaseen harrasteajoon. En aja työkseni tai mitään niin sellaseen ”ajeluun”. Fiksikuume jne

sani - 12:39, 5.6.2020 » Ihana väri ja tulee varmasti hieno pyörä. Brändinä Brother putoaa itsellä samaan inhotuksen lokeroon kuin All-City, en tiedä miksi.
Jotain samankaltaista brändi-meiniki-lokeroitumista noissa selkeästi on koska ite taas lähtökohtaisesti tykkään molemmista. (Brother Allday daily driverinäkin.)

Seuraan projua, toi runko on nätti

Runko ehkä maanantaina perillä, mutta hätäsenä tässä jo koittanut makustella, että millaisilla osilla tän pyrkis kasaamaan. Enimmäkseen kirkasta mielessä, mutta ehkä koitan hommata michen pistardit kiekoiksi, vaikka haluaisin eteen jotain muuta kun radiaalipuolatun kiekon. Ei oo onneks mikään uskomaton taikamiekka niin ei sinällään suurempaa väliä vaikka budjetilla kasaiskin. Tolpaks kiinnostaa joku pienen setbäkin omaava 27.2, ehkä se holdsworthin tolppa planetx:ltä.

Kiekko-osastolle kelpais kyllä mukavasti myös joku syvähkö kirkas kehä kans, mavic cxp-12 tai vastaava.
Tanwall vai kokomustat?

Osiakin saa tarjota jos löytyy:
Kirkas kiekkosetti (ei matala kehä)
Cinelli quill 100mm
Kirkas 27.2 American Classic ehkä?
Kirkkaat kammet 165-167,5mm

runko käsissä

entäs stonga? ois hauska nähä joku sellane merckx tyylinen maantiestonga täs ehkä… toivottavasti et ainakaan laita jarruhuppuja tulee kuskilleen sopiva kasaus ja mukava ajettava

ein0.0 - 18:42, 9.6.2020 » entäs stonga? ois hauska nähä joku sellane merckx tyylinen maantiestonga täs ehkä... toivottavasti [s]et ainakaan laita jarruhuppuja[/s] tulee kuskilleen sopiva kasaus ja mukava ajettava
Ajatuksena olis laittaa riseri, Rampant tai kevyempi vastaava Darkside. Meinasin hioo ja kiillottaa kirkkaaks sit kun saan tollasen käsiini. Jarruhuppui ei oo tulossa :D

Mites stemmiks sit pro chrome? teränen quill kiinnostaa. Mankkiksella oli sellanen Tiogan T-bone stemmi, piru siro, mut kirkasta vastinetta en ite tiiä sille.

Vahva ääni pro chrome ja rampant.

Miksei vaan pearl?

No siis miksei. Jos joku myy sellasen mulle 100mm tai 110mm nii lets go

Tai oikeestaan laita jagge

janhe - 19:06, 9.6.2020 »
ein0.0 - 18:42, 9.6.2020 » entäs stonga? ois hauska nähä joku sellane merckx tyylinen maantiestonga täs ehkä... toivottavasti [s]et ainakaan laita jarruhuppuja[/s] tulee kuskilleen sopiva kasaus ja mukava ajettava
Ajatuksena olis laittaa riseri, Rampant tai kevyempi vastaava Darkside. Meinasin hioo ja kiillottaa kirkkaaks sit kun saan tollasen käsiini. Jarruhuppui ei oo tulossa :D Mites stemmiks sit pro chrome? teränen quill kiinnostaa. Mankkiksella oli sellanen Tiogan T-bone stemmi, piru siro, mut kirkasta vastinetta en ite tiiä sille.
itm eclypse? tai sim works getting hungry nitto pearl vois olla kans hyvä, vaikkei ookaan teräksinen
..... - 23:00, 9.6.2020 » Tai oikeestaan laita jagge
No en

Eclypse ei jostain syystä sytytä yhtään, vaikka onkin erittäin samannäköinen pro chromeen. Simworksi varmaan taas turhan tyyris.

sani - 12:39, 5.6.2020 » Ihana väri ja tulee varmasti hieno pyörä. Brändinä Brother putoaa itsellä samaan inhotuksen lokeroon kuin All-City, en tiedä miksi.
Veli Pyörät kuskina tiedustelisin vielä kuitenkin Pyörä Appelsiini henkilöltä pientä elaborointia tälle.

^Tulee vaan noista grafiikoista ja fonteista mieleen joku ”hipster logo royalty free stock vector” -meininki. Erityisesti tuo lippuun upotettu ”cycles” teksti etoo jotenkin. Kattelin kans pyörää hankkiessa jotain Salsoja sun muita, mut niissäkin oksetti kun on jotain live laugh love / craft beer barber shop -tier hieroglyfejä haarukassa yms.

E: Vanha Salsa estetiikka oli vitu lit, jos haluun hieroglyfejä voin hommaa Mike Giant tankoteipit.