P: biitterigorilla

◉_◉

2020!

Toivottavasti se on jalkajarrullinen Master Olympic.

Näissä vintageratapyöräprojekteissa ei oo oikeestaan muuta ongelmaa kuin se, että tollasten runkojen keräilyarvo suhteessa vakuutusyhtiön arvostukseen on niin paska, että sen yhden kolaroidun rossinin jälkeen en enää viitsi ajella rungoilla, joista joku maksaa 500-1000€ ja jos sen kolaroi niin vakuutuksesta saa pennejä. Varmaan tylsä ajattelutapa, mutta sen kolarin jälkeen oon ajellut vaan mielecillä.

^ymmärrän pointin mutta elämä on.

https://i.imgur.com/CrRdf64_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

Kuvan perusteella oli just sopiva konversioksi.

P: ratbeatercolnagon toteuttamisesta on tullut itsekin usein haaveiltua.

Siis en tiie onks tää vaa minä mut en mä koskaan mieti ajaessa sitä, että kolaroinko koska se on ylipäätään nii ikävä juttu. Ostaako joku pyöriä sijoutuksena kuiteskaa xD

No en itekään mieti kolarointia ajaessa, mutta kyllä mä mietin ulos lähtiessä aina mihin oon menossa ja esim mihin jättämässä pyörää. Oonko menossa sekoilee tai ajaa ällärit. Koska vaikka jollain pyörillä vois olla aika kivakin ajaa jotku kisat, niin en kyllä halua riskeerata niitä. Koskaan ei voi tietää ‘joutuuko’ paiskomaan pyörää tai ryhmälukon pohjalle tai jtn vastaavaa. Vähän sama kun valitsee pyörän sään mukaan niin valitsee sen myös käyttö tai sijoitus arvon suhteen.

Toi kolnago on kyl sellasessa kunnossa, eikä taida olla mikään supermalli, niin mä ainakin ajelisin sillä huoletta vaikka missä. Mutta laittaisin kyl vaihteet.

pabs - 23:43, 16.4.2020 » Toi kolnago on kyl sellasessa kunnossa, eikä taida olla mikään supermalli, niin mä ainakin ajelisin sillä huoletta vaikka missä. Mutta laittaisin kyl vaihteet.
Sinähän sen sanoit. Vaihteista on tullut ääniä sekä puolesta että vastaan useammasta lähteestä niin lupaan kyllä että harkitsen.

Colnago sinällään ehkä hassu valinta käyttökäyttöpyöräksi, mutta tällä on jo kisattu ja elämää nähty ja jo valmiiksi melko rottainen niin kehtaa.

baader - 19:12, 16.4.2020 » Toivottavasti se on jalkajarrullinen Master Olympic.
Ei ole ihan master. Pahoitteluni.

Katos pwäerkele lukihäiriöissä luin että rata… Joo anna mennä vaan sit, kyllä maantierunkoja maailmaan mahtuu ja hinnatkin kohtuullisia.

tuleeks riser vai droppi?

Tarakka, waldi, tai molemmat on ehdoton asia. Eli ei ainakaan droppi.

Onks tää se joka oli hetki sitten torissa tosi halvalla? :think:

Ei

Luukas - 14:43, 17.4.2020 » Eli ei ainakaan droppi.

Se colnago ei oikein lähtenyt, niin no

Luukas - 19:22, 21.1.2020 » [s]Oispa[/s] on tulossa kompakti teräsratapyörä.