P: BИTTCOH GTiB

Elegantit kammet!

Samanlainen kampisetti taisi kiertää myös mun kautta joskus. En asentanut. Aivan hyvät kammet 50€ hintaluokassa. Ja 130mm pulttijako on kans ihan jees. Ei ehkä kannata verrata Omniumeihin.

Että tuota

“I confirm we have finally received PARAGON dropouts. So we can start calculate leadtimes. Approximate it’s January 16th - February 9th.”

siis jäpät tietää kolmen viikon tarkkuudella kauanko niillä menee ton rungon tiggerointiin?

rentoo

yleensä ihan hyvä merkki että pajalla on töitä jonoksi asti plus kehtaa kertoa suoraan että aikaahan siinä kuluu. fiksumpaa käyttää viikko tilausvaiheessa ns ylimääräistä ja tehdä kerralla kuntoon kuin räkäistä jotain kasaan ja kiireellä pakettiin.

what sössö

3 vkon haitari hämmentää

hyvä proje

Varmaa ei tiedä tarkallee kaikest aikataulust ku hommii paljo

eikä kannata sanoo että juu ens torstaina hitsataan ettei kuulosta työttömältä
siitähän se haluttavuus ja hinta muodostuu
sarda ja insera ja muut

vanttera - 22:02, 28.11.2014 » what sössö 3 vkon haitari hämmentää hyvä proje
juttuja tapahtuu ja varsinkin odottamattomia juttuja, muutoksia, jotain muuta tärkeämpää odottamatta kun pitäis jo hitsata. semmosia ne konepajatouhut on käytännössä.
  • voipi olla et jos firmalla on tekee jollekin asiakkaalle isompiakin tilauksia (pieniä sarjoja tms), niin pitävät yksittäisten runkojen aikataulun liukuvana et voivat sitten tarvittaessa tarjota isomman volyymin vakioasiakkaalle ripeämpää aikataulua.

Itse kyllä ilmoittaisin ton kolmen viikon haitarin viimeisen päivän ja jos valmistuu aiemmin, niin iloinen yllätys. Paikkansa pitävä, vaikkakin pitempi toimitusaika voittaa kyllä tyhjät lupaukset. Hyvä projekti, sori ot.

voitteko insinöörit mennä takas sinne keskiötopikkiin ku black friday sex project tulilla tässä topikissa?

Olin jo ostamassa sg75dd kampia, mutten voi maksaa ruotsin kortilla. Mulla on joku ihankehno rahvaan kortti käytössä, jossa on karsitut ominaisuudet.

Pitää venttaa veronpalautuksia.

JeeJee - 22:33, 28.11.2014 » Itse kyllä ilmoittaisin ton kolmen viikon haitarin viimeisen päivän ja jos valmistuu aiemmin, niin iloinen yllätys. Paikkansa pitävä, vaikkakin pitempi toimitusaika voittaa kyllä tyhjät lupaukset. Hyvä projekti, sori ot.
mitäänhän ei ole vielä vahvistettu, kyseessä lonkalta heitetty veikkaus. kyllä toi on pajan puolelta esimerkillistä toimintaa että miten asiat kannattaa hoitaa. uskokaa nyt vaan ja jos ette usko niin en jaksa enää jankata.

ehkä korttiyhtiö on seurannut speksaamista ja yrittävät vähän hillitä menoa :wink:

Odotan innolla näkeväni 75dd:t tässä. Odotan innolla näkeväni koko pyörän. Harmittaa, että yks dude Tampereelta esti sen, että oisin nähny Arton livenä, koska odotin sitänki innolla.

Edit. Arto, nähäänkö livenä?

Korjannevat rikkinäistä runkoa tammikuun puoleenväliin ja sit ottavat mitat siitä uutta varten?

ziGo - 1:57, 29.11.2014 » Odotan innolla näkeväni 75dd:t tässä. Odotan innolla näkeväni koko pyörän. Harmittaa, että yks dude Tampereelta esti sen, että oisin nähny Arton livenä, koska odotin sitänki innolla. Edit. Arto, nähäänkö livenä?
Ihailtavan innokas kaveri, toki näemme livenä :)
  1. Päevä on ihan pian

Dubbel

mulla oli etiäinen, että tä lähtee käsistä

http://www.dolan-bikes.com/media/catalog/product/cache/1/image/1200x/af097278c5db4767b0fe9bb92fe21690/s/g/sg75dd_en_-2014_2.jpg