P: All City JYD

pieni merenneito - 19:02, 17.2.2015 »

mihin raamiin tässä sitten päätyykään, tyylejä on kaksi: mitä käsiinsä saa mahdollisimman halvalla ja heti, tai pienellä odottelulla haalien sellaiset että onpahan sitten varmasti ok.

jännittää ihan että kumman tyylin näistä valitset :)
miglos - 19:06, 17.2.2015 » Et osta mitään retkipaskaa.
Kunnon tylytystä! Siitä minä nautin!
FF - 19:19, 17.2.2015 »
pieni merenneito - 19:02, 17.2.2015 » mihin raamiin tässä sitten päätyykään, tyylejä on kaksi: mitä käsiinsä saa mahdollisimman halvalla ja heti, tai pienellä odottelulla haalien sellaiset että onpahan sitten varmasti ok.
jännittää ihan että kumman tyylin näistä valitset :)
Lopputulos tuskin on mikään kovin erikoinen, koska en halua näin alkuun käyttää tähän mitään järjettömiä summia rahaa jos en pysty perustelemaan sitä itselleni. Eli Chris King duck off ja Cane Creekiä tai mitä nyt kivijalan ukko kehtaa myydä.

Jonkun aikaa toki olen valmis odottelemaan ja säästämään kunnon palikkaan, mutta kyllä minä olen nyt sen verran paljon saanut sairastellessa maata tänä talvena, ettei kiinnosta pätkän vertaa katsella keskeneräistä projektia jos se on itsestä kiinni saako sillä ajaa vai ei.

Sen tiedän jo että kiekoiksi haluaisin Aerowarriorit 100% varmuudella jos käy niin että rojekin perä on 120-130mm, jos taas 135mm niin NS Rotary tai Surly Ultra New navat. Tämäkin riippuu paljolti siitä minkä sortin runkoon tulee päädyttyä. Jos rungossa sitten onkin vaihde- ja peräti levarioptio, jotkut mavicin valmiskiekot ajanee asiansa.

Kehät valitaan vähän sen mukaan tarviiko vannesorvit vai onko moternia levaria jne. Kivijalkojen saatavuus kehien suhteen on sikäli ok että tykkäisin kovasti TB14 ulkonäöstä ja ne on vielä ihan tolkun hintasiakin.

Kammista voin sanoa suoraan että jos ei omnium tai jokseenkin normaali 130bcd veivi käy niin bmx kampiin ei ainakaan pysty lähtemään. Minusta niissä on jotain samaan aikaan ahdistavaa ja kiihottavaa, mutta olen liiaksi mieltynyt esimerkiksi ulkoisiin keskiölaakereihin.

Emmätiiä mut jos möisin rollerin nii ostasin tälläsen tilalle. Voi laittaa kaikkii kivoi varusteita…jos haluaa.

edit. keltanen kovempi

voisin melkein myyä sulle mun kiekot jos tästä tulee fixed gear 120mm perällä

http://dirtragmag.com/wp-content/uploads/2014/06/jyd2-585x438.jpg
olis ihan hyvä. pärjäis välikelisohjossakin: tire clearance 2.35" x 29

toi all city ois kova. Lokarioptio ei vissiin ihan heittämällä mut muuten ois kyl siisit.

jooh, elikkäs: juttuhan on niin, että pienen merkkarin tarinat kyllästää pyörän tahi artefaktin merkityksillä, ainakin minun silmissäni, joten ei muuta kuin seurantaan.

DanielBraun - 20:21, 17.2.2015 » Lokarioptio ei vissiin ihan heittämällä mut muuten ois kyl siisit.
on siinä rei'iät fendereille allcityn sivujen mukaan jos niistä puhuit

Ai on, no sit.

Mistäs noita all cityjä voi ostaa? Luulin, että vaan pre-order hipsteririnkirunkkurunko.

ei kyllä kauheasti tee mieli kertoa kun tollaisella asenteella tullaan kyselemään… :frowning:

joku singlespeed.nl ainakin myy

Et osta mitään canti jarrupaskaa.
pikkuratas - 21:46, 17.2.2015 »
Et osta mitään canti jarrupaskaa.
Eläny. Sellasen ku ostaa halvalla, ja mannisoi niin aivan hyvä.
FF - 21:04, 17.2.2015 » ei kyllä kauheasti tee mieli kertoa kun tollaisella asenteella tullaan kyselemään.. :(
http://www.punkinfinland.net/forum/images/smilies/tard.gif

Merkkarille onnea projektiin tai en tiiä

mohnomishe - 21:06, 17.2.2015 » joku singlespeed.nl ainakin myy
Sieltäpä tilailin omani. Nyt vaan on duunarille iso pala haukattu ku pitäis kuormapyörään kans speksata osat samaan aikaan.
Crusty - 21:02, 17.2.2015 » Mistäs noita all cityjä voi ostaa? Luulin, että vaan pre-order hipsteririnkirunkkurunko.
muka 150kpl tehty, en tiedä onko se paljon vai vähän mutta jotenkin sellainen fiilinki että aivan 100% full hd paskapuhetta ja että tuollaisen rungon saa tyyliin levariversiona v. 2016.

mitä mieltä kool stop phat paddeistä käyttäjä nimim. pieni merenneito?

e. itse luulen että olen tätä mieltä: mukava jakaa tota purentaa vähän laajemmalle alalle.

pieni merenneito - 18:25, 17.2.2015 » panostan itseeni, olenhan sen ansainnut kaiken tämän itsensä kehittämisen, huhkimisen ja muun vitun paskan jälkeen. koska vigorelli on aivan hyvä pyörä ja se maastopyörä on maastopyörä mutta siinä on vaihteet jotka on päin vittua, tarvitaan välikeleille jotain mihin sais helposti lokarit ja tolkun renkaat, ehkä jopa nastat.
Jos sulla on nyt sitä rahaa polttelemassa, niin vie se maasturi palvelevaan pyöräliikkeeseen pyydä niitä laittamaan se kevätjäille. Sitten palkitset itses jollain kivalla käsityöoluella, jonka ääressä voit haaveilla siitä täydellisestä fillarista. Ne välikelit on kumminkin ohi nopeammin kuin ehdit sanoa Koirakivi.
pieni merenneito - 22:31, 17.2.2015 »
Crusty - 21:02, 17.2.2015 » Mistäs noita all cityjä voi ostaa? Luulin, että vaan pre-order hipsteririnkirunkkurunko.
muka 150kpl tehty, en tiedä onko se paljon vai vähän mutta jotenkin sellainen fiilinki että aivan 100% full hd paskapuhetta ja että tuollaisen rungon saa tyyliin levariversiona v. 2016.
tai sit vaa se all cityn luontopoika [i]kiekko[/i]

ite en lähtis mihinkään vannejarrujuttuihin panostamaan. tulee hirveen kalliiks ja vaivaalloiseks ostaa uusia vanteita ja kasata kiekkoja noiden levyjen uusimisen sijaan.

ymmärsin et ajat mieluummin.