P: All City JYD

joo on täs ny ollu vähän kaikenlaista… homman nimi on nyt kuitenkin se että vigorelliin en näemmä saa aikaseks hommata välikelin haarukkaa enkä ois ehkä halunnukaa tai en tiiä.

kun tekee ns. oman alan hommia ja on lääkityskin jiirissä niin mettämieshän on elementissään, ja vaikkei tässä vieläkään seteleihin onnen kyyneleitä pyyhitä, sieltä täältä tulee välillä vähän jotain ylimääräistä.

edit vitun kännykkä.

elikkäs kun merenneito vähän kokeilee siipiään seireeninä niin sehän tietää speksausrahaa ja vaikka olis tossa kaikenlaista niin nyt kyllä panostan itseeni, olenhan sen ansainnut kaiken tämän itsensä kehittämisen, huhkimisen ja muun vitun paskan jälkeen.

koska vigorelli on aivan hyvä pyörä ja se maastopyörä on maastopyörä mutta siinä on vaihteet jotka on päin vittua, tarvitaan välikeleille jotain mihin sais helposti lokarit ja tolkun renkaat, ehkä jopa nastat.

speksattu on ja en voi hyvin. pari hommaa on vielä pahasti auki mutta etenee - liian paljon on auki rapsatakseni, mutta kauaa ei tartte ootella.

pahoinvoinnin sanakirjasta muutama valittu entry:

135mm, maastokammet, vannejarrut, touhutonni

Seurantaan.

Kerranki projektilanka, johon pääsee ekana sanomaan tietävänsä mistä on kyse!

pomppista veikattas

Veikkaan et 36" penny fart-thing.

Tosin uunihommista on aina välillä ollu puhetta että vois se olla tämäkin.

aluksi tarkoitus oli siis hommata runko johon voi suoraan vaihtaa palat vigorellista, mutta pahasti näyttää siltä että se suunnitelma menee vituiks niinku ceausescun uusivuosi.

mash sscx oli vahvoilla kunnes tajusin että se on kyllä just niin mash kuin voi olla - pyörä, joka on yhtä cyclocross kuin perusmash on pursuit. kupruille murjottu chainstay luultavasti sen verran perseellään ettei omniumit pyöri ja rengastilaa nimellisesti enemmän kuin vigorellissa? ei jatkoon.

pomppis on samanlainen kuin rolleri - paitsi todella paljon rumempi - ja rolleri minulla on jo ollut.

tästä päästään merkityskylläiseen sebuun, joka ei ole rolleria merkittävästi miellyttävämmän näköinen tai kokoinen.

samaan hengenvetoon todettakoon että stavanger on yksinkertaisesti vitun ruma ja sibbo liian kallis ollakseen mitä on, peregrineä ei enää saa ja havahduin joken civilianiin kun sen joku vitun sika oli jo käytännössä ostanut.

vaikka lumikko ei hakoteillä olekaan, ruletti pyörii palikoiden ja rungon suhteen kunnes kilahtaa liksa tilille. sitten tehdään hätiköityjä päätöksiä helvetinmoinen draivi päällä.

mihin raamiin tässä sitten päätyykään, tyylejä on kaksi: mitä käsiinsä saa mahdollisimman halvalla ja heti, tai pienellä odottelulla haalien sellaiset että onpahan sitten varmasti ok.

tarkoitus ei nyt tietenkään ole mollata em. runkoja vaan raottaa näkymää pääkoppaani kun mikään ei kelpaa :slight_smile:

Et osta mitään retkipaskaa.

miglos - 19:06, 17.2.2015 » Et osta mitään retkipaskaa.
KHS-rupsuit-CX best?
Odie - 19:07, 17.2.2015 »
miglos - 19:06, 17.2.2015 » Et osta mitään retkipaskaa.
KHS-rupsuit-CX best?
Kyllä.
mannine - 13:05, 16.2.2015 »
accro - 14:56, 15.2.2015 » 8mm lätkästä vois rälläkällä koittaa. Mitä jos manninen alkaisit tekemään customeita? Vaikka 50€/runko ja asiakas ei saa päättää mitään speksejä?
laitetaan mietintään. [s]-kuskin pituus -mihin käyttöön vai pitäiskö vielä tarkempaa epätarkempaa?[/s] selfie kuskista, sen perusteellaki vois kyllä tehdä.
http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20140327234527/disney/images/3/39/Part_of_your_world_(reprise).jpg
pieni merenneito - 19:02, 17.2.2015 »

mihin raamiin tässä sitten päätyykään, tyylejä on kaksi: mitä käsiinsä saa mahdollisimman halvalla ja heti, tai pienellä odottelulla haalien sellaiset että onpahan sitten varmasti ok.

jännittää ihan että kumman tyylin näistä valitset :)
miglos - 19:06, 17.2.2015 » Et osta mitään retkipaskaa.
Kunnon tylytystä! Siitä minä nautin!
FF - 19:19, 17.2.2015 »
pieni merenneito - 19:02, 17.2.2015 » mihin raamiin tässä sitten päätyykään, tyylejä on kaksi: mitä käsiinsä saa mahdollisimman halvalla ja heti, tai pienellä odottelulla haalien sellaiset että onpahan sitten varmasti ok.
jännittää ihan että kumman tyylin näistä valitset :)
Lopputulos tuskin on mikään kovin erikoinen, koska en halua näin alkuun käyttää tähän mitään järjettömiä summia rahaa jos en pysty perustelemaan sitä itselleni. Eli Chris King duck off ja Cane Creekiä tai mitä nyt kivijalan ukko kehtaa myydä.

Jonkun aikaa toki olen valmis odottelemaan ja säästämään kunnon palikkaan, mutta kyllä minä olen nyt sen verran paljon saanut sairastellessa maata tänä talvena, ettei kiinnosta pätkän vertaa katsella keskeneräistä projektia jos se on itsestä kiinni saako sillä ajaa vai ei.

Sen tiedän jo että kiekoiksi haluaisin Aerowarriorit 100% varmuudella jos käy niin että rojekin perä on 120-130mm, jos taas 135mm niin NS Rotary tai Surly Ultra New navat. Tämäkin riippuu paljolti siitä minkä sortin runkoon tulee päädyttyä. Jos rungossa sitten onkin vaihde- ja peräti levarioptio, jotkut mavicin valmiskiekot ajanee asiansa.

Kehät valitaan vähän sen mukaan tarviiko vannesorvit vai onko moternia levaria jne. Kivijalkojen saatavuus kehien suhteen on sikäli ok että tykkäisin kovasti TB14 ulkonäöstä ja ne on vielä ihan tolkun hintasiakin.

Kammista voin sanoa suoraan että jos ei omnium tai jokseenkin normaali 130bcd veivi käy niin bmx kampiin ei ainakaan pysty lähtemään. Minusta niissä on jotain samaan aikaan ahdistavaa ja kiihottavaa, mutta olen liiaksi mieltynyt esimerkiksi ulkoisiin keskiölaakereihin.

Emmätiiä mut jos möisin rollerin nii ostasin tälläsen tilalle. Voi laittaa kaikkii kivoi varusteita…jos haluaa.

edit. keltanen kovempi

voisin melkein myyä sulle mun kiekot jos tästä tulee fixed gear 120mm perällä

http://dirtragmag.com/wp-content/uploads/2014/06/jyd2-585x438.jpg
olis ihan hyvä. pärjäis välikelisohjossakin: tire clearance 2.35" x 29

toi all city ois kova. Lokarioptio ei vissiin ihan heittämällä mut muuten ois kyl siisit.

jooh, elikkäs: juttuhan on niin, että pienen merkkarin tarinat kyllästää pyörän tahi artefaktin merkityksillä, ainakin minun silmissäni, joten ei muuta kuin seurantaan.

DanielBraun - 20:21, 17.2.2015 » Lokarioptio ei vissiin ihan heittämällä mut muuten ois kyl siisit.
on siinä rei'iät fendereille allcityn sivujen mukaan jos niistä puhuit

Ai on, no sit.

Mistäs noita all cityjä voi ostaa? Luulin, että vaan pre-order hipsteririnkirunkkurunko.