Oulun tienoille sijoittuva O/M/A/V -chatti

Pelago commuter etutartsi Large. Mukaan kaikki kiinnikkeet 80€

Jos on aikuisten pyörää mallia ilmainen/vaihto kahvipakettiin, olen kiinnostunut

Kui ajokuntonen pitäs olla?

Terv: nim.merk. vienkö vähän risan Tunturi Celeb 75 paaliin/kekelle vai en (takanapa pyörii tyhjää tuontuosta, muuten kai kelpo peli, mitä nyt kumitkin kai entiset jne)

Oisko kellään bmx stemmiä jouten? 50ish pitkä, top/front load ei väliä, musta

Perusketjua vailla?
Kaverilla ois tarjolla niput SunRacen mustaa CNS10 1/2" x 1/8" ja kirkasta CNS22 1/2" x 3/32" ketjua, 5€/kpl.
Yhteydet esim whatsappilla → Köpi o4o-354111o

O: Musta 31.8mm riseritanko. Ei mittään kämäsiä mastonilla räittyjä.

Kellää jäänyt OS bullhornii kultaisilta fiksivuosilta kaappiin? Nouto Oulusta.

Uskoisin että varaston perukoilta löytyy, se millä poolotkin aloittelin…

ps. kiinnostelisko erään rungon fixaus?

jos saat viilattua siitä sen vanhan putken pois niin mä voin hitsaa sulle uuden. ranchilla on varmaan jotain Hangon putkia, ne on tukevampaa tekoo kuin Brooklyn.

Ei kannattais uskoa. Se taiskin mennä Langsterin mukana… eli ei oo. Sori @normaali

Meni


Pelagon meedium räkkiä myyntiin. Ilmeisesti alsaa, kun ei magneetti tartu. Vähä kolahellu, nii keulasta vähä maalit karissu. Oisko vaikka 40e tai tarjoo jotain?

MENI JO

Myyään/vaihetaan Shimpan SM-SH56 M spedut vara klosseilla, yksiin platet ja ruuvit. Kyseessä siis MULTI-release eli aukee sinnetännetonne.


Jokune €/IPA kelpaa, mittään halppispaskekahavia ei kande ees yrittää. Saa yrittää tinkiäkki koska Oulu

E: nää vaihtu singleihin, kiitos vaan

Oisko runkosetti hakusessa? Vähä tekis mieli uutta projua, mutta vois tyhjentää nurkkia ennen uusia projekteja. Tosiaa 2014 bianchi pista 51cm koossa. Oisko vaikka 250e? Voi myös rohkeesti tarjota muuta summaa tai pyöräkamaa. Jos kiinnostelee nii pistä viestiä ja kattomassa voi käydä ilman ostoakin. Mukana alkuperästä stemmiä, jarrukamaa, alkuperänen ohjaamo, jotain satulatolppaa saattaa löytyä ja parikin satulaa testailtavaksi. Mukaan voisin antaa myös stemmin shimmiä, koska keula on tuumasella putkella, nii shimmillä saat myös 1⅛ stemmiä kiinni.

622, 135mm qr, levari ja 10spd vapari kiekko hommia missään tai kellään? Halpa ja hyvä, mutta kahteen ei oo varaa

Tämmösiä ois jouten:
Meni molemmat

1 Like

ostetaan sram gx 12speed takavaihtaja

ja

myydään WTB SX17 kiekkosetti 26, kumit ja jarrulevy. hp 110e.

yv voi tarjota tai kysyä lisätietoja kiekoista.

Myydään Richey Beacon comp 50cm. Testasin, oli liian leveä eli käytännössä uus. Hp. 40e

No nyt ei oo yksivaihteinen mutta laitetaan nyt tännekki: Oisko kellään halukkuutta ostaan pois Trek Roscoe 7 jäykkäperä, runko L? Rockshox Judy keula, Sram Eagle voimansiirto ja shimanon nestelevarit. Vaihdettu lyhempi 35mm stemmi orkkiksen tilalle ja raiseri 15mm nousulla. Niin ja Crankbrothersin flätit. Renkaat on 27,5" Bontragerin kiekoilla. Kaupan päälle kurat ja ihan uus iskaripumppu! YV porukalle superdiili 500€.



Moi! Nyt olisi tarjolla jollekulle projektiksi 26-tuumainen Bianchin pyörä, jossa ketjut muistaakseni rikki ja pyörä ei siten ole ajokunnossa. Runkolukko löytyy, voin koittaa etsiä avainta jos haluatte. Gripit puuttuu, renkaat tyhjät ja niiden kunnosta ei tietoa. Mukaan myös nastarenkaat, näidenkään kunnosta ei sen tarkempaa tietoa. Penkissä pientä jälkeä edessä, mutta ihan hyvältä näyttää. Pölyinen/paskainenhan tuo on, ja varastossa hankala ottaa parempia kuvia kamojen keskellä.

Runkokokoa en löytänyt pikaisella vilasulla, ollut 180cm pyöräilijällä aikoinaan käytössä.

Lupasin tämän muistaakseni joskus aikoja sitten jollekulle, oli kiire päästä eroon mutta jäi sitten antamatta pois kun sain jonkinsortin hermoromahduksen ja oli vähän parempaa tekemistä.

Ilmaiseksi olisi saatavilla (jos omatunto kolkuttaa niin voi tuoda vaikka yhden bissen), kunhan ei mene kellekkään luukuttajalle. Joudut joko taluttamaan tai kuskaamaan autolla pois, itsellä ei mahdollisuutta kuljettaa pyörää mihinkään.

Toivottavasti ilmotus tulee nyt oikein näkyviin, ei tule käytettyä hirveästi, lurkkaan vaan.