Oulun tienoille sijoittuva O/M/A/V -chatti

Laitetaas sekalaista roinaa tänne myyntiin/vaihtoon:

RUNKOSETTI: Tunturi Platinium Hybrid 58cm, 1", terästä, made in finland, tolppa kylmähitsautunut kiinni, keskiössä drivesiden kuppi irroitettavassa kunnossa.

Ajettu tällä on koko viime talvi työmatkaa. Baaripyöräproggikseksi/kauppakassiksi sopiva tällaisenaan ja miksei pienen vaivannäön jälkeen ihan oikeaksi ajopyöräksi. Runko on iso ja suoralla tangolla menee 180 cm pitkälle ja ehkä lyhyemmällekki, droppihommiin saa olla kuski hieman pidempi.

Muutenhan tää on tosi hyvässä kunnossa, mutta mulla ei ole tiloja tai työkaluja (ja enää intressejä) ton satulatolpan ja keskiön irroittamiseen. Mukaan 1"/25.4 stemmi, orkkiskeula ja ohjainlaakeri.

Nimellinen hinta: kilju- tai pilsnerpullo

RUNKOSETTI: Nopsan 56 cm hypridi, alumiinia, levyjarrukorvake. Tässä ei vikaa, hyvä budjettigrävelproggis, sellasena toimi mullaki pari kukautta. Imee max 2" rengasta. Tähän sopii 27.2 cm satulatolppa.

Mukaan ohjainlaakeri, keskiö, orkkis alumiinikeula ja karmea säätöstemmi.

Nimellinen hinta: 0.75l belgiolut

KIEKKOSETIT:
-28" Tunturin orkkikset vannejarrulle, jarrupintaa vielä jäljellä, Shimanon kuulalaakerinavat huollettu marraskuussa.

-Sekalainen 28" vannejarrukiekkosetti, jarrupintaa erittäin hyvin jäljellä.

Kummastakin setistä saa tarjota jotain mieleistä.


Lisäksi bonarina löytyy ANNETTAVAKSI Tunturi Scambotrail alurunko, jossa murtuma ohjainlaakerin alakupin yllä. Tässä on vielä takajarru kiinni (shimanon V-jarru) ja Alivion takavaihtaja. 7000-sarjan alumiinia. Projektiksi oman elämänsä sankarille, baaripyöräksi tasamaa-ajoon murtumakohta klämpättynä.

Yllämainitut romut löytyvät pohjois-oulusta päin. Vaihdossa kiinnostaa lyhyet överikokostemmit.

RUNKO!
ois tarvetta hyvälle ratarungolle mieluusti kokoa L oulun alueella jos löytyy tulkaa dm

1 Like

O: Nestelevarit

Sinkulamaasturi kaipaisi jarruja. Tarjoukset yv


Myydään Shimanon levyjarrunavasta tehty fixinapa. 120mm perälle, 32 reikää ja mukaan tulee Velosolon 17t ratas ja torx-pultit. Hp. 20€

Ostetaan 26 x 2.0 ja siitä ylospäin väliltä renkaat ysärimaasturiin ei tarvi olla mitkää kunnon maastoilu renkaat.
Ostetaan myös kampisetti jos löytyy voipi ehdotella YV

Liikaa pyöriä ja liian vähän aikaa, joten myydään harvemmalle ajolle jääneet pois.

Pompino (175 euroa) myyty

Elikkäs ensimmäisenä myyntiin skeneklassikko. Kilometrejä on alla varmaankin jotain 15000 - 20000 ja tämä on ollut suht säälimättömässä käytössä useamman vuoden ympäri, joten kondis on sen mukainen. Myydään kuvan mukaisella sinkulasetupilla, joka on ollut mun 182 senttiselle raamille ihan jep:

Runko: On-One Pompino L (55 cm vaakaputki ja oiskohan tämä V2 vai V3?)
Kiekot: Novatecin navat + Mavic A319 + DT Comp
Renkaat: 33 milliset Jack Brown Bluet, kilsoja takana aika paljon, joten profiili kulunut aika kantikkaaksi
Voimansiirto: Stronglight Track 2000 + 42t Gebhardtin ratas + 19t fixiratas + 19t Sturmey Archerin BMX-vapari + markettiketju
Polkimet: Basecampin flätit
Satula: Specialized Toupe (tarkka malli tais olla Comp Gel?), pinta suht kulunut, muuten hyvä
Tolppa ja klamppi: no-name kamaa
Jarrut: jotkut Shimanon halpikset V-jarrut
Ohjaamo: 3T:n pitkä stemmi (oiskohan ollut 120 mm) + Brand-X:n leveä riser + Avid FR-5-jarrukahvat + Ritcheyn foamit. Mukaan myös kompaktidroppi, jossa on Tektron RL-520-maantiekahvat V-jarruille, jotta voit ajaa vaikka crossia.

Läheltä tarkasteltuna kondis on tosiaan suht rottainen, kuten näistä kuvista näkyy:

Skraiduja, chippejä, ruostetta chainstayssä ja huonoa paikkamaalausta siis on, mutta uskoisin, että rungossa riittää vielä elämää ja ajossa tämä on kiva ja hiljainen. Mitään varsinaisia dingejä en oo huomannut. Isoin ongelma on varmaan, että takakiekko alkaa olla kohta tiensä päässä. Novatecin navan laakerit on aika rouheat ja kehässä on paikoin hiusmurtumia nippelien tyvessä, kuten kuvasta näkyy. Tuskin se kiekko ihan heti arkiajossa räjähtää, mutta YMMV.

Blank Diablo (150 euroa)

Ostettu pari kesää sitten alennuksesta, mutta ajot on jääneet vähille, joten myydään pois. 20.85" vaakaputkella varustettu bulkki-BMX, jonka runko ja haarukka on täyttä CrMoa. Tarkemmat speksit täältä: https://www.chainreactioncycles.com/blank-diablo-bmx-bike-2019/rp-prod172252. Noista kompliitin palikoista on tainnut vaihtua vain gripit Odin gripeiksi. Kondis on muuten ihan jees, mutta topcap on jumissa. Jos kiinnostaa aloittaa BMX-kikkailu kesän tai keski-iän kriisin kunniaksi, niin tässäpä sulle.

PM tavoittaa ja Etu-Lyötyssä voi duunipäivän jälkeen potkia renkaita ja tyypata.

3 Likes

pari reissua ajettu. ovat aavistuksen liian isot lopulta itselle. Hinta 65e

sijainti: oulu

Sattusko kellään olemaan thomson x4:ää tai sen kaltaista 100mm stemmiä 10 asteisena jouten? Musta.

Myös joku musta 10-20mm setback tolppa olis hakusessa. Ei thomson.

Kellään mustaa 120mm tai 130mm Thomson x2? Vaihdossa rahaa tai Zipp Service Course SL 6° joko 100mm tai 120mm pitkänä ja Beyond Black värillä

Varovainen ostoilmoitus sinkulakuumeen kasvaessa: Hakusessa 175cm kuskille sopivaa mankelia, joko kompliittina tai semi projektina. Löytyykö Oulun alueelta kellään ylimääräisenä, josta haluaisi luopua? Ylempänä hyvä referenssi Coocos-nimimerkki, joka myi Pompinoa. Tarjoa omaasi!

~~Kysellään nyt täältä ennen ku tilaan Pelagolta. Oisko jollain semmosta mustaa Pelagon kelloa, joka menee spacerista? Tämmöstä siis: https://www.pelagobicycles.com/pelago-bell-stem-mount.html~~

Meni

Haluttais levyjarrua fixin keulille, tarve ois enää mustalle 28" levyjarrukiekolle eteen. Jarrupinnatonhan se ois parempi, vaan ei semmosen olemassaolokaan kauppoja estä.

M: Gipiemme pista fix/free kiekkosetti. Kaikinpuolin kunnossa ja rullaa loputtomiin + jarrupintaakin kosolti jäljellä etukiekossa. Takakiekossa kiinni 16 tai 18 hampainen vapaaratas, jonka saa kaupan päälle. Kiekoissa spessun 28mm espoir sport renkaat, jotka kuuluu kauppaan. Kuva lainattu. saa tulla kattoon. 70€

edit: MYYTY


M: SINKULAKIEKOT: Takanavan (flip-flop) ja -kehän merkistä ei tietoa, 125mm perälle, Shimanon 16-piikkinen bmx-vapaaratas.
Etukiekko Aceran-pikalinkkunavalla ja Araya-kehällä.
Spessun Espoir 28mm gummeilla.
Etu-Lyötystä löytyy. 50€
Yv. tai timopah(ät)hotmail(piste)com

MYYTY

Nääki meni

Brooks C17 Carved (60 euroa) myyty

Elikkäs myydään pois Brooksin moderni klassikko, koska Toupe on sittenkin parempi mun :peach:. Ajettu alta tonni eli kiskojen kulumista lukuun ottamatta kondis on hyvä.

Etu-Lyötystä löytyy ja PM tavoittaa.

1 Like

28" etukiekko pikalinkulla ja vannejarrulle, suora ja laakerit kunnossa, Schwalbe 30mm kumi


20€:lla Etu-Lyötystä

Tulen viettämään aikaa liminkaan ja tarjolla olisi Suunto 5 kello, jossa takuuta jäljellä. Elämä heitti sen verran härän pyllyä, että tää pitäis saada kaupaksi. Eli hinnassa neuvotteluvaraa.

https://www.tori.fi/vi/86043133.htm

Myydään Surly Track Cog 1/8" 20t. Ajettu n. 200 km, joten ainoa kuluma rattassa on kosmeettinen, eli kiiltopintaa ilmaantunut niille kohdin mihin ketju on vastannut.

Hp: 25 €

Kuvat:

Edit. tiputetaan hintaa, jos vaikka joku kiinnostuisi hakemaan tämän turhan panttina pyörivän rattaan pois!