Oulun Krossisyksy 2019

Syksy on tulossa ja sehän tarkoittaa Oulussa yhtä takuuvarmaa asiaa - krossikausi alkaa! Tänä vuonna Krossisyksyssä ajetaan pari viikkokisaa sekä krossin superviikonloppuna 19.-20.10. Oulun avoimet Raksilassa ja Kempeleen avoimet Sarkkirannassa!

Ke 25.09.2019, Heinäpää, Keskiviikkokrossit 25.9.2019
Ke 9.10.2019, Hiironen, Keskiviikkokrossit 9.10.2019

Ja krossin superviikonloppu
La 19.10.2019 Oulun avoimet, Raksila, Oulun Avoimet Cyclocross-mestaruuskilpailut 2019
Su 20.10.2019 Kempeleen avoimet, Sarkkiranta, Kempeleen avoimet cyclocrosskilpailut

Kyseessä on siis sarja kaikille avoimia ja erittäin ilmaisia cyclocrosskisoja, joihin saa osallistua aivan kaikki lisenssistatukseen tai kalustoon katsomatta. Krossisyksyn Cupiin lasketaan yksinkertaiset pisteet kisoista ja pisteille pääsee Kommuunin CX-pyöräksi luokittelemilla laitteella, kriteereinä jäykkä keula ja droppitanko, renkaita emme mittaile tänäkään vuonna työntömitan kanssa, mutta lihasvoimalla kuuluu pyörän liikkua.

Keskiviikkokrossien startti pamahtaa 17:30, sitä ennen lämmittelyt, rataan tutustumiset ja muut tärkeät kuviot. Kilpailuaika on 45 minuuttia ja jäljellä olevien kierrosten määrä näytetään kahden ajetun kierroksen jälkeen maaliviivalla sijaitsevalla taululla. 19.-20.10. Raksilan ja Sarkkirannan avoimissa ajetaan vastaavalla formaatilla, mutta startti on klo 14 ja kilpailuaika on täydet 60 minuuttia.

Tänäkin vuonna ajanotosta vastaa Monesko (http://monesko.fi/), joten senkin suhteen sähköistä menoa on luvassa.

Ilmoittaudu täällä: https://my.raceresult.com/137646/?lang=fi

Kun osallistut ensimmäistä kertaa, saat numerolapun, jonka tietenkin pidät tallessa, sileänä, ehjänä ja suorana aina kauden loppuun asti. Uudenkin numerolapun meiltä kyllä saa, mikäli koira söi edellisen, jonkinlaisia anteeksipyyntöjä ja 10 euron korvausta vastaan. Ilmoittautuminen aukeaa piakkoin, siitä lisää infoa tuonnempana.

Ja ne pakolliset disclaimerit siitä, että jokainen osallistuu omalla vastuullaan, vakuutusturvan on syytä olla kunnossa, jos jotain tapahtuu ja kypärän käyttö on ehdottomasti pakollista.

Nyt on siis jo korkea aika speksata oikeanlaiset kuviot renkaisiin, etsiä lehmänkellot kaapeista ja hioa jalkautumiset kuntoon. Mukana menossa Krossikommuuni, Sonnisaari sekä Pyörä-Suvala!

Tervetuloa!

https://www.instagram.com/krossikommuuni/
#oulunkrossisyksy #morecowbell

https://4.bp.blogspot.com/-Hfg7FB98xF0/XYULRLrkPII/AAAAAAAADrU/r0_ZlA03ySM-kCRzdjNpGIFhhuXhk-MrQCLcBGAsYHQ/s1600/Krossisyksy%2B2019%2Bilmoittautuminen%2Bauki.jpg

Aaahhh se ois tosiaan RACE DAY !!

Tulkaapa pitämään hauskaa, mä availen sinkulakuskeille olusia. Lähtö kello 17.30.

#crossishere

Olipa hienoa ja krossia! 71 kuskia viivalla tällä kertaa kelistä huolimatta tai sen ansiosta :slight_smile: Tulokset löytää osoitteesta https://my.raceresult.com/137646/results?lang=fi

Nyt viimeistään kannattaa järjestää viikonloppu vapaaksi, sillä lauantaina ja sunnuntaina on krossia tarjolla koko rahan edestä!

Huomenna rossataan Raksilassa ja sunnuntaina Sarkkirannassa! Startti klo 14:00, ja paikalle on hyvä tulla hyvissä ajoin etukäteen, jotta ehtii noutaa numerolappunsa (jos ei sitä vielä ole tehnyt) ja tutustua rataan! Muistakaahan myös ilmoittautua etukäteen. Lisäksi Typen Pyöräilijät virittävät grillin kuumaksi ja myyvät makkaraa, kuumaa mehua ja kahvia Napatkaa siis käteistä mukaan, myös MobilePay kelpaa. Kortilla taas voi ostaa 'kommuunin upeita t-paitoja (15 €) ja kangasmerkkejä (5 €)! Raksilan uimahallin pukutilat alakerrassa ovat myös osallistujien käytettävissä klo 12.45-15.30. Myös Sarkkirannassa on käytettävissä pukuhuoneita suihkuineen.

Karttalinkki Raksilaan
Karttalinkki Sarkkirantaan

Ja vielä sokerina pohjalla: pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Pyörä-Suvala Oy lahjoitti karkeloihimme mukavan setin arvontapalkintoja. Nämä arvotaan lauantaina ja sunnuntaina kaikkien paikalla olevien kulloinkin matkaan lähteneiden osallistujien kesken!
Tervetuloa!

P.S. Talkoolaisia kaivattaisiin vielä liikenteenohjaajiksi n. klo 13:30 - 15:15!

#krossikommuuni #krossisyksy #crossiscoming #cyclocross #morecowbell #pyöräsuvala #sonnisaari

https://scontent.fhel1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/72349961_3267064483325159_382222479839461376_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_oc=AQl79nGpAab6_6h0mlt4YxzDZHVfkRpymMNI8sxM5-c6cxAPnGfIND3jj6nI-O8lMHk&_nc_ht=scontent.fhel1-1.fna&oh=f34715f22ce29dcf62823193afb53851&oe=5E33A9D0

Se ois race day ja vettä sataa, takuuvarmasti hauskaa luvassa!

Tuolla pari kuvatusta, joista oma suosikkini alla :slight_smile:

Olipa paljon ilosia naamoja liikkeellä. Parasta on kuitenkin se, että myös huomenna pääsee ajamaan!

Kiitokset kommuunille krosseista! Eka kisa Heinäpäässä oli kyllä pahin kun piiputin ihan kunnolla eikä meinannut jaksaa edes oluen voimalla maaliin. Kempeleen kisa oli kyllä kunnon lumen, jään, loskan ja mudan sekainen loppuhuipennus tälle syksylle, eikä se jättänyt kylmäksi vaikka varpaita vähän palelikin. Jarkolle kiitos kun anto vikalla kiekalla vauhtia hiekkaesteessä, niin pääsin ees kerran sen polkemalla läpi :smiley:

Vähän harmittaa, että koiroasu ei nähnyt toista finaalia mutta onneksi Mika ennätti taltioida menoa Raksilasta niin jää jotain muistojakin talteen tosta :slight_smile:

Samoin kiittäviä sanoja järjestäjälle ja ajoseuralle.
Krossi on kumma laji, tuntuu ettei saa mitään irti ruhostaan. Ehkä sitä on tehty vaan niin erilaiseen rasitteeseen kuin tuohon jatkuvaan kiihdyttämiseen ja taas jarrutteluun.
Raksilan rata oli ainut missä sai sellaista ajamisen tuntumaa aikaiseksi edes hiukan mut sit olikin sitä kuravettä jokainen reikä kehossa täynnä ja tuli lähinnä nautiskeltua menosta vaikka tarjolla olis ollu hyvä reeni.
No. Tärkeintä oli päästä taas mukaan.

Tosiaan suuret kiitokset järjestäjille, osallistujille ja erityisesti erinomaiselle juomarastin pitäjille! Ei päässyt jano yllättämään ajon lomassa.

Kelithän sattuivat erityisen hyvät - oli kuivaa, oli märkää, oli lumista, oli hauskaa!

Sen huomasi että harjoittelematta ei kulje. Tasaista lenkkiä tullut tehtyä varmaan tarpeeksi mutta kovaa ei tule ajettua kun on liian mukavuuden haluinen. Ehkä ensi vuonna, ehkä ei. Nyt nautitaan ihanasta märästä ja pimeästä.