Osumaa chainstayhyn

Moi. Mulla on omniumit dolan pre cursa rungossa (56cm). Speissasin vasenta, eli ei vetopuolen kuppia 1,8mm spacerilla ulospäin, jotta saisin ketjulinjan lähemmäksi 42mm. Nyt ketjulinja on aika tarkalleen oikea, mutta spideri raapii chainstayta. Voiko chainstayn putkea hiukan hioa/cold formata ihan muutamaa milliä, vai pitääkö hioa kampien spideria?

Hio spideria, tai vaihda kammet.

ja hanki lisää ahdistusta mittaamalla ovatko kampesi kärjet edes keskellä suhteessa runkoon

shimmasin just epäsymmetriset c-rekorderligit ja ketjulinjan 1.5mm killiin ja skeneketju on silti täysin hiljaa.

ota spacer pois ja mene ulos pyöräilemään

hiominen pari milliä ihan ehdoton ei ellei putki ole umpijöötiä, cold formaaminen vähintään kyseenalaista. toisaalta taitaa netspiderin entinen vispi olla vieläkin ajossa ainakin suht ehjänä…

e: niin siis joo, sulla oli ketjulinja 44mm vakiona? sit tolle speissaamiset pois ja ulos ajamaan -jutulle +1

ota spacer pois ja [s]mene ulos pyöräilemään[/s] osta noi mun levelin kiekot ja nauti suorasta ketjulinjasta myös nukkuessasi kuin lapsi

Putkissa ei vältsiin oo hiontavaraa lainkaan kestävyyden kärsimättä, denttauksista puhuu jotkut mutta en ite lähtis niihinkään. Spideri on ilman muuta turvallisin kohta ottaa matskua pois.

Netspiderin vispi on kasassa ja voi olosuhteisiin nähden loistavasti :wink:

imppa86 - 14:17, 22.7.2014 » Netspiderin vispi on kasassa ja voi olosuhteisiin nähden loistavasti ;)
wat
pieni merenneito - 14:23, 22.7.2014 »
imppa86 - 14:17, 22.7.2014 » Netspiderin vispi on kasassa ja voi olosuhteisiin nähden loistavasti ;)
wat
Niin että jokapäiväisessä ajossa on ja runko on yhtenä kappaleena.

Rattaanpultit ne oli, jotka sinne osui. Viilasin niitä snadisti, kuului pieni kahnaus, ajoin runtaten, “jos vaikka välys kasvaisi” ajatuksella. → Nyt 1mm kuoppa chainstayssa, jota vähän hiomapaperilla pyöristin, ettei ole terävää saumaa. Otin myös prikan pois. Taisin mainita, että pre cursa dolani kyseessä, ja putken seinämävahvuus sitä luokkaa, etten saanut vasaralla jakari välissä lyömällä kyllä dentattua, jota ekaksi kokeilin.