Ostoksilla

^^^^ BIKE-MAILORDER.DEstä tilasin, paitsi ohjainlaakeri ebay:sta. Saa nähdä kuinka kauan menee ennenku ne kamat saan, kun yks takaratas niistä ainoa mikä oli varastossa, muissa luki “n. 2-10 päivää”. Toivottavasti ei ny ainakaan kuukautta kauempaa tarvis odottaa! :slight_smile:

CRC:stä Kremlin - eikös nämä Chromen kassit ala pikku hiljaa olemaan ironista retroa…

http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Full/3251.jpg

Eipä muuten tarvi enää arpoa, mahtuuko treenikamat kassiin. Ja sopiipa sitten väreihin tuon pari sivua taaksepäin postaamani Viikingin kanssa…

SuicideHub - 14:42, 4.12.2009 » ^Joo, muut kammet vain käsittääkseni näyttää säädyllisemmiltä pidempään, joten ihmettelin, että miksi näissä asia on toisin.
Eikä pidä muuten paikkaansa. Kaikista kammista se anodisointi (oli musta tai kirkas) kuluu pois, jos kenkä pääsee osumaan kampeen. 75:t eivät kulu yhtään sen nopeammin, kuin muutkaan kammet. Yhtä lailla mulla on 75:t ja maantiepyörän kammet kulahtaneet. Aikoinaan maastopyörän kammistahan lähti pinta alta aikayksikön, kun siellä oli aina jotain paskaa hinkkaamassa kengän/lahkeen ja kammen välissä.

http://www.prowheelbuilder.com/photos_lg/mavicopenproblkrim.jpg
http://www.labicicletta.com/edatcat/uploads/miche_pista_hubs.jpg

  • sisäkumeja ja pistosuojanauhaa…

Vinkki noiden Recordien asentamiseen.
Käytä jotain muuta pulttia, kuin kampien mukana tulleita, kampien kiristämiseen paikoilleen. Ne pultit ja varsinkin prikat on ihan peltiä. Asentaessani omiani, joiduin irrottamaan toisesta pyörästä Suginon pultit ja prikat, joilla vasta sain kammet oikeaan kireyteen. Campan prikat vääntyivät kiristäessä ihan muodottomiksi. Itse teen kiristyksen toisilla pulteilla ja vedän sen jälkeen nuo Campan pultit paikoilleen.

http://www.clasohlson.fi/Archive/Images/Products/Hi/340038_350675_679_341995_350691_X_2009-08-26_074748_290.jpg

http://img706.imageshack.us/img706/2553/benotto.jpg

^Huge

askopee - 19:25, 8.12.2009 »
Huh huh, komee on... sulle noita pyöriä alkaa kertyyn.

http://img245.imageshack.us/img245/8180/0912200910941.jpg

http://www.jensonusa.com/product/cs/CS408A03_____1223_NOLR.jpg

Teemu - 10:41, 9.12.2009 » Vinkki noiden Recordien asentamiseen. Käytä jotain muuta pulttia, kuin kampien mukana tulleita, kampien kiristämiseen paikoilleen. Ne pultit ja varsinkin prikat on ihan peltiä. Asentaessani omiani, joiduin irrottamaan toisesta pyörästä Suginon pultit ja prikat, joilla vasta sain kammet oikeaan kireyteen. Campan prikat vääntyivät kiristäessä ihan muodottomiksi. Itse teen kiristyksen toisilla pulteilla ja vedän sen jälkeen nuo Campan pultit paikoilleen.
Sama juttu sitten varmaan Velocen kanssa..? :/

Päätä palelsi, ostin satulan.

Haa! Aerodynaaminen satula, hiilikuituiset ilmanohjurit näyttävät olevan molemmissa päissä. Tuo takaosan muotoilu näyttää aika fiksulta.

^^ toupe 130?
onnittelut parhaasta valinnasta.

Mulla on leveämpi ahteri, niin oli pakko ottaa se pykälää leveämpi malli. Toistaiseksi vaikuttaa aika mainiolta.


^on muuten erittäin toimivat talviajokengät noi Half Cabit. Riittävän matalat kärjestä käytettäväksi remmien/koukkujen kanssa.

Terkuin nimimerkillä: “samaiset juuri jalassa”

Joo, mulla on kans yhdet Half Cabit just jalassa. Toimii!

P.S. Amazon.co.uk:ssa alennuksessa tietyt värit ja koot 25 puntaa pari, halpaa kuin makkara.

Half Cabeja en oo koskaan pitänyt jalassa mutta ulkoa päin tuntuu että mun SK8-midit saattas olla aika hyvät myös. Täytyy keväällä kokeilla.