OSTETTU: Haarukanpäiden vaihto, Helsinki

Ostetaan haarukanpäiden vaihto osaavalta tai oppimaan innostuneelta kaverilta.

Työn jäljen ei tarvitse olla välttämättä ensiluokkaista, projektissa ei ole kaikkia säästöjäni kiinni vaan uhri on Muddy Fox Courier Comp. Tosin rungolla on esineetöntä arvoa, pidän siitä kovasti. :slight_smile:

Tässä vielä pari tarkentavaa kuvaa kohteesta:
http://dl.dropbox.com/u/15680955/MuddyFox_600.jpg
http://dl.dropbox.com/u/15680955/Haarukanpään%20vaihto_600.jpg
http://dl.dropbox.com/u/15680955/Haarukanpään%20vaihto1_600.jpg

Työ sopii erinomaisesti myös aloittelevalle pyöränrakentajalle tai -modaajalle, tässä ei välttämättä tehdä puhdasta käsityötaidetta, vaan muunnetaan vain runko paremmin tarpeisiini sopivaksi valmiilla Paulin haarukanpäillä. Toki arvostan myös viimeisen päälle tehtyä työtä ja maksan ammattilaistyöstä tietty työn tasoa vastaavan korvauksen.

Maksan siis työstä rahallisen korvauksen sopimuksen mukaan ja työn aikataulu olisi melko vapaa, voisit tehdä kun sinulle sopii ja ehdit. Runko sijaitsee Lauttasaaressa ja voin tuoda sen minne vain tarvitsee.

Jos tekijä löytyy pääkaupunkiseudulta, niin hienoa, mutta olen valmis kuljettamaan runkoa pidemmällekin, jos tekijää ei pääkaupunkiseudulta löydy.

Kiitos!

Viimeinen mahdollisuus pääkaupunkiseutulaiselle myydä palvelu haarukanpäiden vaihdosta. Jos kiinnostuneita ei viikonlopun aikana kuulu, niin runko lähtee maakuntamatkalle länteen erään nuoren pyöränrakentajan käsiteltäväksi.

SanttuT, ChopperOlli, FixieMan, anyone?

Voisin ehkä vaihtaa, mutta satanen on vähän niin ja näin. Laita privaa, niin sovitaan tarkemmin.