Ostettu: 24h fixi takanapa

Mielellään musta mutta eipä sillä värillä niin väliä. Jos joku on on-onelta tilaamassa niin kerrohan, voin tilata myös jotain muuta kamaa sieltä niin jaetaan postikulut.

eikö kenelläkään ?

Eivät taida olla niitä kaikkein yleisimpiä napoja. Ihan mielenkiinnosta, mikä kehä sulla on?

Ihan tarkkaa mallia en tiiä mutta joskus sain halvalla shimanon kiekkosetin. Takana ois seiskapakalle tilaa. Ei oo niit kiekkoi just nyt tässä mut voin selvitellä kuhan ne seuraavan kerran nään mitkä ne oli.

No vilkaisin intterneetistä ja nehän taitaisi olla nämä, varmaksi en vanno.

Eli shimano wh-r500. Ja tilaahan on 8-10 lehtisille.

Ok.

Ei siis mitään sen eksoottisempaa. Samulin 24h Zipp-kuitukehää varten piti tilata Philin napa kun mitään muuta ei ollut silloin saatavilla.

Joo peruskamalla vielä tässä vaiheessa mennään. Toi on-one saattais olla sopivan halpa näille kehille.

Mulla on tilaus jo sisällä on-onella, mutta yritän saada tuollaisen ympättyä mukaan kun hiilarikeulaa vielä odotellaan. Jos siis tarve on vielä olemassa?

Noitahan on tuolla vain kirkkaita, ei liene ongelma?

Joo pistä vaan mukaan jos onnistuu. Eipä niitä oo tullu tässä liiemmin vastaan joten hyväksyn kirkkaan.

mikko.k - 13:44, 8.2.2010 » Joo pistä vaan mukaan jos onnistuu. Eipä niitä oo tullu tässä liiemmin vastaan joten hyväksyn kirkkaan.
Joo eipä niitä liiemmin ole, nimimerkillä samaa joskus etsiskellyt. Hyvät kiekot muuten mutta laakerit eivät kestä (suojaamattomat). Jos jaksaa putsata vähintään kerran kesässä ja vaihtaa pintavaurioiset kuulat niin kyllä niillä ajelee vaikka kuinka kauan. Kannattaa myös ottaa huomioon kun uutta napaa pinnaat siihen että alkuperäiset pinnat eivät ole tavalliset 2.0mm, vaan hieman paksummat.

Jesh, arpa on heitetty, eli on-onelta sähköpostitse kyselty josko navan lisäys tilaukseen onnistuisi. Eivät ole vielä vastanneet, mutta ei ole vielä ilmoitusta paketin lähdöstäkään. Ilmoitan heti kun tiedän.