Open Helsinki Bicycles. Myymälä2, La 22.5. 15.30-16.30


Pelago ja Alakaupungin Assembly järjestävät yhteistyössä Urban Dream Managementin kanssa WDC Helsinki 2012 -ideointisession pyöräilyn ja kaupunkikulttuurin näkökulmasta.

TAPAHTUMAPAIKKA JA AIKA:
Myymälä2, Uudenmaankatu 23 F, Helsinki
La 22.5. 15.30-16.30

IDEOINNIN AIHE:
Tilaisuuden pääkysymyksenä on “Millaisia mahdollisuuksia ja kokemuksia pyöräily voi tarjota kaupunkilaisille, niin helsinkiläisille kuin vierailijoille?”

Tarkoitus on pohtia, miten miltä Helsinki näyttää kansainvälisesti pyöräilijän näkökulmasta, miten pyöräily vaikuttaa kaupunkiin ja sen kokemiseen arjessa ja vapaalla, millaisia mahdollisuuksia pyöräily voi tarjota kaupungin elävöittämiseen, ja miten pyöräilyä voisi edistää – myös talvella. Entä mitä Helsingin teemavuotta niputta aihe ‘Open City’ voisi tarkoittaa pyöräilyn kannalta?

Inspiroivia esimerkkejä Helsingin ja muiden kaupunkien pyöräilyilmiöistä voidaan hyödyntää ideoinnin pohjana.


Tapahtumassa kerättyjä ideoita otetaan huomioon World Design Capital Helsinki 2012 -kokonaisuuden suunnittelussa. Kaikki WDC Helsinki 2012 -ideointipäivänä järjestetyt keskustelut ja ideat tulevat nähtäville osoitteessa www.wdchelsinki2012.fi.


Tilaisuuden järjestäjät:
Pelago on paikallinen polkupyörämerkki. Urban Dream Management kannustaa kaupunkitilan luovaan käyttämiseen. Alakaupungin Assembly muodostuu paikalle saapuvista ihmisistä.


Olinkin just postaamassa tätä tänne mutta ehdit ensin.

virikkeeksi video ala monocle
http://www.monocle.com/sections/business/Web-Articles/Taipei-Cycle-Show/

Tämä on tänään, jos joku on kiinnostunut osallistumaan niin tervetuloa. Todetaan nyt vielä että mulla itselläni ei ole tämän järkkäämisen kanssa mitään tekemistä mutta ajattelin mennä tarkastamaan mistä on kyse.

Laittakaa ihmiset ideoita pyöräilyn parantamisesta Helsingissä WDCn nettisivuille niin kommentit huomioidaan toivottavasti jossain suunnittelu proggiksessa. enemmän en enemmän ja paljon on paljon!

Muutamia on jo tullut mutta lisää kaivataan, aikaa kuun loppuun!

http://www.wdchelsinki2012.fi/fi/ideointipaiva/idea/avainsanat/lista/pyöräily

Kiitti!