On-One Inbred

Laitetaas näkösälle toinenkin varastosta löytyvä yksivaihteinen, eli maasturini On-One Inbred, raamissa slot in dropoutit ja kokoa 18". Muita speksejä, RS:n Reba 115 millisenä, kammet Truvativin Stylo 1.1 sinkulaversiot, jarrut Hopen Mono Minit, putkissa Rallinaaman Deusta ja Thomsonia, ja ankkurina vielä vanhat jyhkykiekot streetti-rymistely ajoilta. Välitys perinteinen 32:16, ja painoa kuvan kunnossa ~11,5kg. Kiekot uusimalla kilo painosta pois. Sivu foto

Hiano. Jos mulla olis maasturi, niin se ois tommonen, mutta jäykällä keulalla.

Hyvän näköinen peli, jopa nousukahvat sopii. Eiköhän 26" maasturissa joustokeula ole ihan paikallaan.

Tyylikäs, hyvä väri. Herää himo maastoajoon kun näkee tällaisia kuvia, mutta se fiilis yleensä katoaa nopeasti kun kaivan oman maastojyräni naftaliinista.

Kaivetaas tätä kun maastopyörä alkoi kiinnostaa. Millainen tuo On Onen runko on laadultaan? Se on niin epäilyttävän halpa että ei voi uskoa. Kannattaako tuollasen päälle kasata sellaista + tonnin joustohaarukka kokonaisuutta?

Muita vaihtoehtoja taitaa olla Surlyn 1x1 ja Orangen P7 ainakin. Niissä hintaa yli tuplasti.

No, itse en kyllä keksi miten tuollanen teräsraami voisi olla laadukkaampi. Tosin joillekin tärkeät “Reynolds tubing” jne tarrat puuttuu putkista, mutta rungot on suoria ja saumat hyvät näköisiä. Ennen kaikkea rungot on todella toimivia. :slight_smile:
Heidän käyttämästä customi putkesta löytyy tarinaa täältä. Tuskin tuo muuten olisi niin suosittu käyttöpeli jos noi olisi jotenkin susia.

Wau. Täytyypä laittaa tuollainen harkintaan. :slight_smile:

Mulla on ylimääräiseksi jäänyt 18" slot dropout Inbred runko, neitseellinen eli uusi ja tehtaan suojissa. 150 eur Helsingistä noudettuna.

^
Voisin olla kiinnostunut ostamaan pois. Pistän PM.

Inbred sai tänään allensa uudet kiekot. Tilasin nubuk-wheelsiltä perus dt4.2/sapim race/xt775 kiekkosetin huikeaan 139€ hintaan :slight_smile: Vaikuttaavat varsin asiallisilta, ja mukaan otin vielä uudet xt centerlock laikat. Kun noi syrjäytti vanhat jyhkykiekot, painoa lähti aika tasan kilo pois, joten tämä huitelee nyt jossain 10,6 - 10,7kg:n paikkeilla. Alkaa olemaan “valmis” :slight_smile:

Foto “valmiina”.

Pelottavaa, mulle kasautuu aika lailla identtinen paketti seuraavan kuukauden aikana. Osia on jo nurkat täynnä, mutta kiekot ja voimansiirto puuttuu. Oli haaveena päästä 16" rungolla alle kymmenen kilon, mutta kun nyt punnitsin kotona olevia osia niin päädyn samaan kuin Simojokikin.

Laitetaanko nuo levyjarrun letkut muuten runkoon kiinni ihan normaaleilla nippusiteillä vai onko siihen olemassa joku hienompi systeemi?

Meinasinkin jo kysellä tuolla sukkisfoorumin puolella, jotta miten sulla rojekti etenee?

Saishan tuosta meikän pyörästä heleposti painoa pois jos haluis. Sisurit on jonku 160g/kpl, noi Nobby Nicit vois vaihtaa joihinki Contin supersoniceihin lähtis pari satkua, satulasta saap sata rammaa, polkimista taas yhen satkun, reilu viisvuotta vanhoista Hopen jarruista sais jonkun parisataa rammaa jos vaihtas uusiin Pro malleihin… jne… :slight_smile:

Mulla on letkut ihan nipareilla kiinni, mutta saa kai noihin jotain klipsujakin.

Katkoo puolet pinnoista, niin johan kepenee. Poraa samalla satulatolpan, stemmin ja stongan täyteen reikiä.

…ei vaan. hieno pyörä.

Hep. Tää on lähinnä keränny vain kilometrejä, Tahkokin tuli kesällä kierrettyä. Rengasosastolle on vaihtunu 2,25" leveet Maxxisen Ardentit ja nousareiden ja suoran kepin tilalle on tullu matala riseri - Rallinaaman Evolve XC.

Jätkä on käyny puntilla ja kangistunut, ku on pitäny riseri laittaa. :smiley:

Totta.
Mut yllättävän paljon muuttu taas pyörän luonne tangon vaihdolla ja tällä kertaa jopa ihan haluttuun suuntaan :slight_smile:
Ardentit rullaa kyllä aika mainiosti! Mävössä noi menee luonnollisesti vähän sladissa, mut menkööt.
Siinäpä nyt setuppi myös Kajaaniin, Vimpelinvaaralle SSSM häpeninkiin.

Nostan tätä thrediä ihan kun ihastuin itsekin tohon inbrediin.

On-Onessa on näköjään slot-dropouteilla tommonen frameset + finishing kit johon tulee satulaa ja tolppaa ja tankoa messiin alta 400e, kuulostais hyvältä diililtä näin äkisti ajateltuna.

Kauhea henkinen kiista pompinon ja inbredin välillä, mutta ehkä kallistuu tohon MTB osastoon ihan oulun mukulakivikatujen takia. Fucking mukulakivikadut.

hyvinhä toi uusikatu menee maantienakeillaki, mut ei muuta ku lisää vaan inbredejä ouluun, kyllä niitä tänne mahtuu.

Itse tilasin tovi sitten 456 ja aluks meinasin myös tota finishing kittii. Sillon siihen ois saanu viel Thomson Elite tolpan kolmella kympilla ja rokkarin keuloja mukavalla alennuksella. Nythän noi kaikki keulat taitaa olla alessa. Lopulta päädyin tilaamaan rungon, keulan, tangon ja ohjainlaakerin heiltä, ei saanu oikeen väristä keulaa ilman kikkailuja siihen settiin mukaan. Sama hinta suunnilleen tuli sit lopulta kun tilas avaruudettimia, stemmin, tolpan ja satulan muualta. Jos ne osat passaa mitkä tuossa viimeistely paketissa on niin mikäs siinä mut omalla kohdalla piti taas nirsoilla ja hankkii just eikä melkein osat.