Omnium poljinkierteet

Ostaa pitäis, mutta todella tiukassa polkimet, ei ainakaan yv-työkalulla onnistunut, eikä parempaakaan ollut saatavilla. Kuulema lukitteita välissä, ja vetopuolen poljin näyttäisi kammen kääntöpuolelta katsottaessa olevan mahdollisesti jopa väärillä kierteillä. Onko porukalla ollut kierteiden kanssa ongelmia? Omissa edellisissä ei ollut ongelman ongelmaa…

Tosta alotat jännityskertomuksen lukemisen ja otat mallia.

Varmasti ovatkin osa ongelmaa, polkimina wellgon avopolkimet varmaan halvimmasta päästä. Onko mahdollista, että menisivät jotenkin helpommin väärille kierteille? Mikäs käyttöennuste jatkon kannalta, jos noi polkimet irtoaa vähän järeemmällä työkalulla?

no luonnollisesti eka fööniä urakalla jos epäilet että on lukitetta.

Pidempi varsi ja mukavampi kahva auttaa. Esim. Parkin poljintyökalulla vois koettaa.

Föönillä saa todennäköisesti huoneen lämpimäksi ja hien päälle ennenku lukitteille tapahtuu mitään. Kuumailmapuhallin on se millä aloitetaan lämmittäminen, uuni vois kans toimia ja uunin plussanahan on se, että saa vältettyä kammen liiallisen kuumenemisen, mutta kuumennusta voi jatkaa ns. läpikypsäksi asti niin, että lukite varmasti heikkenee.

-Mitä meillä on ruokana?
-Omnomit ja nakit.
-Ai taasko?

tirsk

Yyveetyökalu on siitä vitun hyvä, että sen saa helposti ruuvattua kakkosneloseen kiinni ja sit ei hukkapätkilläkään jää enää lyhyeksi. Mut ei kande vääntää kieroksi.

ite oon varmistanu et oon vääntämäs oikeeseen suuntaan ja kunnon curb stompilla vaa yv-toolilla auki
mut toisaalt ei toikaan auta jos on lukitteita välis elikkäs

luin muuten pariin kertaan uudestaan ton alotuspostauksen ja en oikein kyllä löydä sitä punaista lankaa.

peltsip - 21:48, 24.11.2014 » luin muuten pariin kertaan uudestaan ton alotuspostauksen ja en oikein kyllä löydä sitä punaista lankaa.
Vähän sama. "Vedetty väärille kierteille, onko ollut ongelmia kierteiden kanssa?"

Ymmärsinkö oikein, olet ostamassa kampia joihin on tällätty polkimet lukitteella ja joissa on mahdollisesti paskotut kierteet?

Tä on kova lanka

http://www.tamiasoutside.com/wp-content/themes/paalam/img/pedal9.jpg

ei oo ollu problems. esim. prikka väliin ni helpompi irrottaa eikä hajoo rautareisillä kammet

Toivottavasti olivat erittäin edulliset :slight_smile:

Sikälis hyvä tilanne, että en ole vielä kampia ostanut. Tämä kierretilanne täytyy ensin selvittää ja polkimet irrottaa ja latsella sitten kierteiden kondista paremmin

Et oo ostan mut miks sä joudut niit sit irrottamaan?

Kyseessä siis minun kammet. Menin joskus epähuomiossa/tietämättömyyttäni laittamaan ruuvilukitetta polkimen kierteisiin. Olin tottunut laittamaan sitä kaikkiin kierteisiin, ihan vain varmuuden vuoksi. No Johannes haluaisi kovin ostaa kammet minulta, mutta en saa polkimia irti ja täten tarjoutui auttamaan. Hän myös näkee samalla kierteiden kunnon ja tekee ostopäätöksen sen mukaan. Vaivannäkö toki huomioidaan hinnassa.

Laittakaas ne omnomit pyörään kiinni niin saatte väännettyä. Kunhan väännätte oikealla työkalulla oikeaan suuntaan. Pedrosin avain on kiva.

Mitä lukitteen lämmittämiseen tulee, niin alumiini ei tykkää lämpöshokeista, ei olleskaan eikä etenkään kammen päässä.

Kare_Eskola - 22:19, 24.11.2014 » alumiini ei tykkää lämpöshokeista, ei olleskaan
https://dl.dropboxusercontent.com/u/27561026/LAIKABAUS/Laikabaus4.jpg

Turussa ollaan eri mieltä.

E: höh. en löydä vantteragiffiä.