Olettaen että olet ollut kiltisti, mitä toivot tai odotat Joulupukilta?

Yöt pimenevät, kohta sataa lunta. Yksivaihdelainen lymyää pyjamassa ja yömyssy päässään lämpimissä peitoissa, kun tabletilla speksaaminen keskeytyy! Jokin vilahtaa silmäkulmassa häilyvän hetken, ja yksivaihdelainen ryntää ikkunalle! Pienet jalanjäljet johtavat valon ja varjon rajamaille, ja jos oikein siristää silmiään, saattaa juuri ja juuri ehtiä näkemään punaisen paidanhelman…

Sweet… On taas se aika vuodesta kun tontut creeppailevat ympäriinsä tekemässä pieniin mustiin kirjoihinsa erinäisiä muistiinpanoja, sekä tietysti ennemmin tai myöhemmin keräämässä talteen heille kirjoitetut kirjeet, joissa epätoivoiset lapset ja lastenmieliset toteuttavat materialistisia fantasioitaan.

Joten pidemmittä puheitta, Rakas Joulu Pukki tässä Merenneidon lahja lista (ei täydellinen):

  • lämpimiä merino asusteita
  • nineri
  • hyvät spd-talvikengät tai kengän suojat (mikäli en ole ostanut sellaisia jo siihen mennessä itse)
  • notkeutta ja pienempi maha
  • wiener nougatia (miel. kaksi rasiaa mutta yksikin riittää)
  • että edge pitäis

t. Pieni Meren Neito

Ei se pelkästään hullu ole joka pyytää, vaan todennäköisesti myös se joka antaa. Siispä kysynkin, mitä yksivaihteella unelmoidaan pukin kontista löytyvän herramme jeesuksen kristuksen syntymä päivänä siunattuna vuonna 2013?

oikeastaan toivon etten saisi mitään keneltäkään paitsi ehkä suklaakonvehteja. jotain pitää kuitenkin toivoa ettei käy niin että saa sit ihan tarpeetonta roskaa niin sanoin että yksi pullo eaue de touilettea tjsp.

kieltämättä nineri kuumottaisi mutta jos sellaisen saisi joululahjaksi niin viimeistään keväällä kuumottaisi sit joku sellainen pyörä jota itellä ei vielä ole. elikkäs n+1.

Joulu lahjaksi en toivo muuta kun että isi ja äiti kukaan yksivaihteella ei tappelisi ja, ja että kaikilla olisi hyvä mieli.

t: Otto 31v

Lisäksi toivon ponia uutta kuoritakkia

Hyvä joulupukki. Haluaisin joululahjaksi:

  • Uuden pyyhkeen
  • Hienot SPD-talvikengät
  • Että ei tarttis omistaa vitun autoa

T. Jaakko

PS. Merkkari, onko tämä oikea reitti välittää toiveet eli meneeks perille? Tunnetko pukin/jonkun niistä?

En muista saaneeni erityisen huonoja lahjoja miesmuistiin, elikkäs hieno tilanne kaikenkaikkiaan. Wiener Nougat pitääkin lisätä listalle sillä riskejä ei oteta näiden saamisen suhteen.

Näin 0,3 vuosisadan rajapyykin lähestyessä uhkaavasti, alkaa jotenkin tekemään mieli lapsuudesta tuttuja pettymyksiä, eli pehmeitä paketteja. Oispa nastaa saada sellaisia paljon puhuttuja merinovillaisia vaatteita ja jotkut kivat, varta vasten polkupyöräilyyn suunnitellut housut, jotka pitäisi kosteuden loitolla. Myös hanskat vois olla kivat, kun edelliset on risat.
Tavallaan haluaisin myös katurataan uudet kiekot ensi kesäksi, mutta en ole niin kiltti ollut, että pukilta kehtaisin moisia pyytää…

Monarkki - 13:11, 6.11.2013 » PS. Merkkari, onko tämä oikea reitti välittää toiveet eli meneeks perille? Tunnetko pukin/jonkun niistä?
Tätä parempi metodi on ainoastaan siihen televisio-ohjelmaan soittaminen missä joulupukki puhuu lapsille puhelimessa!

En tosin tunne joulu pukkia mutta olen antanut kertoa itselleni että tontut eivät juurikaan ymmärrä fillareista mitään (kulkevat lyhyetkin matkat kävellen tai pukin reellä) joten paremmin asiakkaita palvellakseen nämä lurkkaavat eri forumeilta mitä kannattaa pajassa nikkaroida.


kova paketti

Wiener Nougat mainittu!

Pakolliset nyt heti alkuun eli runsaasti motivatiosuklaata vauhdittamaan pyöräilyä, villasukat/kaulahuivi ja urheilupipo

En pitäisi ollenkaan pahaksi jos jouluaamuna heräisin siihen että pukki tai joku tontuista kävisi maalauttamassa projektirungon puolestani. Mustana kiitos


Kannattaa miettiä kahdesti, kenen kanssa asioi. Myös jouluna.

http://shop.tottenhamhotspur.com/prod_images/largeproduct/mn05aw13.jpg

Toivoisin että pukki jättäisi ne Pandan konvehtirasiat kauppaan

pieni merenneito - 13:17, 6.11.2013 » ...paremmin asiakkaita palvellakseen nämä lurkkaavat eri forumeilta mitä kannattaa pajassa nikkaroida.
Eli pukin pajalta saa custom_runkoja?!? Mahtavaa!
Monarkki - 13:32, 6.11.2013 »
pieni merenneito - 13:17, 6.11.2013 » ...paremmin asiakkaita palvellakseen nämä lurkkaavat eri forumeilta mitä kannattaa pajassa nikkaroida.
Eli pukin pajalta saa custom_runkoja?!? Mahtavaa!
Joo tontut tietää että spacerit out, custom rungot in!

Pun intended?

Luin tätä ja tuli mieleen pompino.

^ Nauratti :smiley:

vikat 10v takaisin.

t. kolkyt aaton aattona.

p.s. tulisko joku mun synttäreille pls? ai ei? ei sit. ymmärrän.