Oldfashioned Record

Renakin navan ympärille lähdetään rakentelemaan Record -merkkistä veteraania uuteen iskuun.

Tarinahan navan takana on seuraava; Päällisin puolinhan tuo menee täysin Torpedon navasta. Navan rungossa oleva “Renak” logo kuitenkin paljastaa että napa on aikoinaan valmistettu Itä-Saksassa Torpedon lisenssillä. Favorit -jarruvarsi on löytänyt tiensä napaan myöhemmin mutta vastaa täysin alkuperäistä. Projekti lähti käyntiin napahuollolla ja parin prikan, mm. lukkomutterin uusimisella.

To be continued…

Laitetaas muutava lähtökohtakuva itse veteraanista, ollut koko projekti jäissä kesästä lähtien mutta jos nyt talvella liikkuisi johonkin suuntaan. Pyörällä tunnearvoa, joten kyseessä entisöintiprojekti.

Osaa joutuu todennäköisesti laittamaan uusiksi; mm. etuhaarukka, toinen alajaloista jo entinen. Saatavuus tämänikäisissä tosin pieni kysymysmerkki, sais olla vielä samanlainen kuin alkuperäinenkin. Tarakka pitää tsekata saako taivuttelemalla iskuun, lokareiden ruosteaste pitää kans tarkistaa.

Joka tapauksessa saa pian pintaansa Nitromossit koko laitos, tarkoitus entisöidä värimaailma valkoiset raita-yksityiskohdat mukaanlukien. Kiekot varmaan pitää kasata käsin kokonaan uudet, vanteet olivat puhkiruostuneet. Rengaistus varmaan jotain 47 millistä Schwalben mallistosta, “oikean” värisiä renkaita ei ole vielä päätetty.

http://img833.imageshack.us/img833/4386/rszrecord0052.png

http://img543.imageshack.us/img543/2888/rszrecord0022.png

http://img697.imageshack.us/img697/595/rszrecord0032.png