Ohjaustankoon kiinnitettävät kännykkäkotelot

Onko joku helposti hankittava, eli Motonet/Biltema jne, kännykkäkotelo todettu toimivaksi ? Myös huonoista saa varoittaa.
Kotelon pitäisi

  • pysyä paikallaan ohjaustangossa
  • pitää puhelin kuivana
  • näytön tökkiminen pitää onnistua

Myös vinkkejä hyvistä mailmalta löytyvistä otetaan vastaan.

kännykkä minigrip-pussiin ja pullotelinettä palastelemaan?

Interphonen teline toiminut itsellä moitteetta:

Itse hankin tuollaisen universaalimallin, kun veikkaan että luuri vaihtunee jossain välis.

Tosta RAM Mountsia

http://www.clasohlson.com/fi/Polkupyöräpidike-älypuhelimelle,-Ram-Mounts-X-grip/38-5993

Kattelet sen suojakotelon sitten erikseen puhelinmallin mukaan.

quadlock.

köh köh

Dr.Jones - 19:03, 11.2.2017 » Tosta RAM Mountsia http://www.clasohlson.com/fi/Polkupyöräpidike-älypuhelimelle,-Ram-Mounts-X-grip/38-5993 Kattelet sen suojakotelon sitten erikseen puhelinmallin mukaan.
Komppaus ramimiehen mountille
kampimasa - 12:12, 2.7.2020 » Onko kokemusta parhaasta puhelintelineestä tankoon kiinnitettäväksi? En viitsisi lähteä mukaan arvokkaaseen quadlock systeemiin. Ainakin kotimaisesta [Mobiilitukusta](https://mobiilitukku.fi/) tuntuisi löytyvän suojakuorien lisäksi useampaakin erilaista kiinnikettä tankoon. Silikoninen teline vaikuttaisi olevan aika simppeli käyttää eikä vaadi erillisiä kuoria puhelimeen.
Itse oon hommannu erilliset kuoret puhelimeen ja siihen Garmin-tyylin kiinnike tarralla/liimalla kiinni. Saa luurin sitten käännettyä helposti kiinni Garminin kiinnikkeeseen/stä.

mistä suojakuoria garmin mountilla?

Jos luuri kestää vettä niin tää https://getfinn.com/. Kolme olen kadottanut, yhtään en rikkonut. Pitäisi onnistua itsekin sisurista askartelu.

Topeak DryBag. Kiinnike on tosi minimaalinen, eli ei häiritse vaikka känny ei ole aina kiinni stemmissä.

En laittas itse tonnin luuria kuminauhalla kiinni ohjaustankoon. Hirvittää pelkkä ajatuskin.

Näitä Gub-merkkisiä telineitä mulla kaikissa pyörissä, joilla navigointia käytän. Toimii parhaiten yhteen pehmeämuovisen suojakuoren kanssa, mutta kynsissä on pehmusteet, joilla toimii ilman kuortakin. ~16 euroa esim. Amazon.de (Gub bicycle phone mount tms. osaat kyllä)

On oikeasti todella toimiva teline. Kaunis ei oo ilman luuria, mutta foorumipyörillä nyt ei navigointia varmaan muutenkaan tarvitse.

Edit: Vaatii tietysti sadekelillä nykyaikaisen vettä sietävän luurin.

ununu - 16:42, 2.7.2020 » mistä suojakuoria garmin mountilla?
[Tää](https://www.ebay.com/itm/1x-Bike-Bicycle-Mount-Mobile-Phone-Holder-Sticker-Back-Button-Adapter-for-Garmin/402278326050) ja mukavasti napsahtava suojakuori juuri omaan luuriin alilta/ebaystä
Leander - 8:47, 3.7.2020 » En laittas itse tonnin luuria kuminauhalla kiinni ohjaustankoon. Hirvittää pelkkä ajatuskin. https://imgaz3.staticbg.com/thumb/large/oaupload/banggood/images/CA/1B/280ad510-da48-41c3-bd18-0da2425639a0.jpg
En laittaisi välttämättä tuollaiseen puristukseenkaan. Tuon kun laittaa sen verran tiukalle että pitää nimismiehenkiharallakin, voi hyvinkin saada lasiin sopivan jännityksen, joka sitten auringonpaisteessa kanttikiveen törmätessä purkautuu.

Mutta mä en huoli stongaan enää yhtään kosketusnäyttöä eli puhelin pysyy hyvin taskussa.

Höpsistä. Kuvailemasi tilanne olisi ehkä teoriassa mahdollinen vain jos kiristämiseen käyttäisi idioottimaisesti tonkeja ja liikaa voimaa. Puhelin pysyy täydellisesti paikoillaan sormituntumalla kevyesti, mutta napakasti kiristettynä välittämättä alustasta jolla ajetaan. Kuten jo todettu, suojakuori on tietysti aina hyvä kun luuria käytetään muualla kuin kahvilan pöydässä.

Nää samat toimii prätkän kanssa, joten irtoaminen ei todellakaan ole ongelma / vaadi liikaa puristusta.

Edit: ilman navigaattoria ajelu 2020 kun taskussa sellainen on, tuntuu aika hassulta. Pysähtely pelkän suunnan tarkistamisen takia on työlästä ja selväähän on ettei luuri kädessä ajella… Itse en myöskään mitään 90-luvun tekniikalla varustettu ylihintaista “polkupyöränavigaattoria” hanki periaatteestakaan, kun käytettävyys on parhaimmillaankin kökkö verrattuna ios.

Mulla on nää siis vain ajopyörissä. Arkipyörällä ja fiksillä tasku ok.

Menee ehkä pikkaisen ohi aiheen, mutta hommasin pari vuotta sitten maantiepyörän tanko+stemmi -systeemiin Aliexpressistä alumiinisen telineen Garmin 800:lle, kun halusin säästää. Parin kuukauden päästä teline murtui ihan vaan kesken lenkkiä, selkeästi alumiinilaatu oli väärää kyseiseen käyttöön. Mittari pyöri muutamat kymmenet metrit asfaltilla ja sanotaan vaikka näin että sen jälleenmyyntiarvo koki romahduksen (mittari kyllä siis toimi edelleen mutta oli aivan täynnä kolhuja).

Tuon kokemuksen perusteella en enää ostaisi Aliexpressistä minkään kalliin laitteen telinettä. Omaan silmään tuo Finn-kuminauha näyttää luotettavammalta kuin Aliexpressin alumiiniteline.

^ Tuossa aivan hyvässä videossa oli Gubista tarpeettoman bulky prätkäversio. Tuo alaosa on turha ja snadimmassa mallissa ei myöskään ole yhtä pitkä varsi, joka teki tuosta videon pelistä aika järkyn näköisen. Omassa maasturissa kyse on lähinnä polkuajelusta. Alamäkihenkiseen ajoon, jossa tangon päälle tipahtaminen on mahdollisuus, en itsekään asentaisi tuollaista tankoon (tarviiko radalla navigaattoria ylipäänsä?).

Quadlock on ihan fantsu, mutta hinta + sen kanssa pitäisi sitten vaihdella puhelimen kuorta, kun ei toimisi autossa saati langattomassa laturissa = no go.

Askartelin tollasen telineen. Alunperin ajattelin jyrsiä tohon hahlot kiinnistysremmiä varten mut sit pöllinkin paskasta tankopullotelineestä kiinnikkeen. Ja kuvittelin et toi luuri ois pysynyt kulmistaan simppelimmällä kiinnityksellä mut lipsu niin piti kehittää tollanen sidonta.

Vähän nihkeetä vaan toi plexin työstäminen perusterillä, tuppaa lohkeen tai sit sulaan. Reikien viisteet rouhin/sulatin väärinpäin pyörivällä poranterällä, tuli siistimpi niin, pultin upotus dremelillä/“kivellä” joka toimikin ihan mukavasti tohon matskuun.
Pieni halpispuhelin, pitäs kestää vettä.

Nonnih

Quadlockin hengessä mut vähän edullisempana lähti SP Connectia tilaukseen. Ja kun luuri ei ole yhteensopiva (eli tarpeeksi uusi/kallis/Apple) niin toi universal pussukka saa toimia niillä kerroilla kun navigointia haluaa käyttää.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1862/4277/products/1200x1200_BikeBundle_II_3_075dfb34-2616-4c77-9ba4-99e12d639284_1024x1024.jpg?v=1569415660
Katotaan.

Edit. Fillariosastolle tästä
Edit2. Eipä toi juuri rahassa mitattuna kyllä Quadista eroa.