O:

.

26mm kompakti tuolla: M: Soma, Continental ,Nitto, Specialites TA, Abe Enduroc, DT Swiss - Myydään - Yksivaihde.net

Tuo on muuten hyvä tanko! Itellä nyt ollut kuukauden verran käytössä ja tuntuu sopivan jämäkältä. Deda Piegakin löytyy iteltä hyllystä ja tuo on siihen verrattuna vähän jäykempi. Piega joustaa jonkin verran alaotteelta ainakin ja alaotteesta puheen ollen Dajian alaote on sentin lyhyempi kuin Piegassa.

azure - 22:19, 26.3.2016 » Tuo on muuten hyvä tanko! Itellä nyt ollut kuukauden verran käytössä ja tuntuu sopivan jämäkältä. Deda Piegakin löytyy iteltä hyllystä ja tuo on siihen verrattuna vähän jäykempi. Piega joustaa jonkin verran alaotteelta ainakin ja alaotteesta puheen ollen Dajian alaote on sentin lyhyempi kuin Piegassa.
Hmm. Olis maantielenkeille tulossa joten ehkä pieni joustokaan ei pahasta olisi. Ja runko saattaa olla snadisti pitkähkö mulle joten kompaktilla yritän just hakee alaotetta vähä lähemmäs.

Eihän noissa kovin suurta eroa ole, mutta ymmärrän pointin. Soma HW-1:ssa se on muuten varmaan vielä yks sentti enemmän kuin Piegassa. Mitoituksista muuten: Dedan leveydet on ilmoitettu reunasta reunaan kun taas Dajiassa (ja taitaa olla Somassa) keskeltä keskelle.

azure - 22:44, 26.3.2016 » Mitoituksista muuten: Dedan leveydet on ilmoitettu reunasta reunaan kun taas Dajiassa (ja taitaa olla Somassa) keskeltä keskelle.
Pro-tip. Thanks

Uusi tarve rattaalle.

päivitin tarpeen uusiksi kiekoiksi.