O: White Ind ENO Eccentric fixed/free takanapa

130mm,mielellään 32h, värillä ei väliä, kunhan hinta on kohdillaan :slight_smile: Voi myös tarjota valmista kiekkoa / kiekkopari.

Nostetaan vanha ilmoitus ylös, kun jälleen olisi moiselle tarves.

5 vuotta… Restekpa.

Kannattaa heittää tuohon otsikkoon O: eteen, niin näkee heti kyseessä olevan ostoilmoitus. Ja sitten ihan avuksi: Velobia voi luultavasti sulle tollasen tilata, jos uutena haluat ostaa.

Kiitos vinkistä. Saan kyllä itsekkin tilattua uuden ja kun on ostopalstalla, niin luulisi fiksummankin tajuavan :slight_smile:

Fiksumpikaan ei sitä näe tosta etusivulta.

Onko sinulla ? Kiitos mielenkiinnostasi kuitenkin.

Voisin kompata Iikeliä. En ainakaan itse muista, että näitä olisi kovin montaa myyty, kun niitä ei taida koko foorumiporukalla kovin montaa olla. Lähinä joissain spesiaaliprojekteissa näitä on ollut, mutta todella vähän mitä itse muistan. Siksi melkein kannattaa tilata mistä uutena edullisesti saa.

E: en jaksa lankaa nostella. Ihme homma kun moisesta tarvii alkaa päätä aukomaan… Myyjällä ilmeisesti jotain vinksallaan.

Ymmärrän tuskanne ja sen että haluatte auttaa. Alkuperäinen ilmoitus on ajalta jolloin moisia ohjeita ei ollut. Laitan nyt tuohon otsikkoon tuon lisäyksen, jottei jokaisen uuden tulokkaan tarvitse siitä huomauttaa.