O: vanhoja sisäkumeja

Ostetaan tai otetaan vastaan mahdollisimman järeitä ja hyväkuntoisia (reikiä saa toki olla) sisäkumeja. Voin hakea kumit pois Oulun alueelta mutta voin niistä myös euron tai kaksi /kilo maksaakkin. Tarjoa käytetyt kumisi: willehusa(ät)hotmail.com

Anna käytetyille kumeillesi uusi elämä. Mitä lujempaa kumeilla ajettu, sitä enemmän rispektiä lahjoittajalle.

Jos Helsinkiin päin matkaat voin lahjoittaa noin 100kg sisäkumeja.

Ja 200kg ulkokumeja.

Voisin kantaa korteni kekoon… Muovipussillinen - kaks niitä ainakin löytyy jahka kerään ne varastosta yhteen paikkaan. Sijaitsevat Puistokadulla.
Janne 044-5367472

Kannattaa varmaan kiertää paikalliset pyöräliikkeet. Ainakin oma lbs kippaa toisinaan meitin pihan molokkiin lastin sisureita ja muuta sälää.

mystistä… mikä on se uusi elämä, joka luvataan kumeille?

Mikko, noista ulkokumeista, ei sattuisi olemaan harmaita/beigejä/valkoisia läskejä 27"/28" kumeja joissa olisi ollenkaan kulutuspintaa jäljellä?

Kaikennäkösiä kumeja löytyy mut ne pitää tulla itse kaivelemaan. Niitä on oikeesti varmaan se parisataa kiloo, pari isoa läjää. Kaiken kuntosii on myös, melkein uusia, loppuun ajettuja ja kaikkea siltä väliltä. 28 tuumasta mustaa eniten mut kyl sielt jotain muitakin värejä löytyy.

Viiden pisteen vihje:

  • Kumit tulevat olemaan vauhdin väline eri muodossa

Sen verran on jo tarjouksia tullut että laitan kohta itse annetaan kumeja ilmoituksen. Eli kiitokset suuresti lahjoittajille.