O/V: Vaihteellinen takakiekko retkipyörään ja toloppa

Otsikon mukainen takakiekko. Kehä alumiinia, ja toivottavasti jonkinlainen ontelorakenne. Pakassa sais olla lehtiä n. kuusi ja vapaarattaan formaatti sellainen, että pakan vaihtaminen ei ole metsästysonnesta kiinni.

Saa olla ajettu, kunhan on kaikin puolin korjattavissa.

26,8 tolppa. Esteettisellä kunnolla ei juuri väliä. Saa olla bulkkia. Kunhan on hyvässä toiminnallisessa kunnossa. Vaihdetaan mielellään jonkin muun kokoiseen tolppaan. Laatikoista löytyy paljon kokoja.

Jos rahalla, niin halvahko. Vaihdetaan tarpeiden mukaan: stemmiä, tankoja, polkimia, tolppia, jarruja etc. löytyy yli oman tarpeen.

Myyyyyykäää!

630 + vitospakka?

Piru, mahtuukohan 35mm gummi sellaisen vanteen kanssa… TampereNopsalle alkaa seittemänsatasen kanssa olemaan 35mm gummi olemaan aika tiukassa… Minkäslainen kiekko on muuten??

Jaa 622 kumi 630 vanteelle? Ei mene.

Osta toinen retkipyörä 28" kiekoilla ja uao:lta 27" takakiekko, jonka sinkuloit. Käytät 28" takakiekon itse ja myyt 27" takakiekolla varustetun sinkulan huuto.netissä -z> profit

Haarukkaan mahtumisesta oli kysymys…

Jaa, no siinähän on sit neljän millin ero. Paitsi, että 27" kumeja ei oikein oo kuin 32 ja 28 millisinä ja jälkimmäisiäkin kai vaan joopella bikeshopissa, eli eroa tulee milli?

Noita taitaa olla kolmekin paria. Muistaakseni jotain Maillardin ja Normandyn napaa, Sachs Maillardin, Normandyn ja Excel Inc:n pakkaa, alukehää ja teräspinnaa. Voin huomenna tarkistaa, jos kiinnostaa.

^varsin asiallinen kiekko löyty Kumpparin varastoista, ja toloppakin on hankinnassa…