O: Tuubirenkaita, lepuuttajien kumit, sälää?

Fillarikaupoissa pikkusäläkin tuntuu olevan hinnoissaan eikä viitsis lähteä netistä tilaileen, joten sama yrittää täältäkin…

-Hakusessa siis edukkaita, uusia tai suht vähän ajettuja tubulareja vararenkaiksi, mielellään vaaleilla (mikä lie beige) sivuilla vintage-tyyliin…700xKaposia tietty.

-Lisäksi tarvisin jotkut ei-käsiin-hajoavat jarrujen lepuuttajakumit Gipiemmen vanhoille kahvoille… Vastaa ilmeisesti Campan vanhoja malleja, mut kai jotkut simpan kumitkin menee(?)

-Valkonen tankoteippo ois myös pop!

PMää jos hakuammunta osui just sun nurkassa lojuviin rojuihin :slight_smile: Thanks!

mulla on yks kaytetty 23mm tuubi jonka saa hakea. Viikki / Arabia

Olikohan ne sun Gipiemmen kahvat mallia “aero”? Kestävyydestä en tiedä, mutta tämmöiset NOSit löytyy Jyväskylästä:

http://cgi.ebay.com/Olympus-aero-lever-hoods-new-and-fresh-white_W0QQitemZ310149713686QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_146?hash=item48365d0f16&_trksid=p4634.c0.m14.l1262&_trkparms=|301%3A1|293%3A1|294%3A30

Ostin fixiprojektiin, mutta jäivät lopulta käyttämättä. 10e postikuluineen.

Mulla on muutama rulla ylimääräistä valkoista tankoteippiä mutta en kyllä viitsisi lähteä lähettelemään sitä mihinkään. Esim. olutta vastaan saa tulla hakemaan pois jos joku kaipaa.

Näyttää hyvältä, aero-hoodsit mitä todennäköisimmin passaa noihin kahvoihin eli ne mulle! Ja jos tankoteipitkin löytyy hki55:sta niin eipä olis kaukana… Laitan PMää!

Tuubirenkaita voi vielä tarjota, vaikka kelpaa tuo randomminki tarjooma…Onks toi se jota kukaan ei viimeks tarvinnukaan vaikka oli varattuna(?)

sepe84 - 15:15, 25.6.2009 » Näyttää hyvältä, aero-hoodsit mitä todennäköisimmin passaa noihin kahvoihin eli ne mulle! Ja jos tankoteipitkin löytyy hki55:sta niin eipä olis kaukana... Laitan PMää! Tuubirenkaita voi vielä tarjota, vaikka kelpaa tuo randomminki tarjooma...Onks toi se jota kukaan ei viimeks tarvinnukaan vaikka oli varattuna(?)
Sepä just. Toni ei tarvinnutkaan.