O: tuubikehät (tai -kiekot) OSTETTU

olisikohan kenelläkään jäänyt fiksaamisoperaation seurauksena nurkkiin lojumaan vanhoja tuubikehiä tai -kiekkoja?
Haussa olisi jotkut matalat kehät 80-luvun alusta. Esim. Mavic GP4 (ne vanhemmat, punaisella tarralla). Ei ole pakko olla harmaaksi eloksoidut vaan kirkkaat ja muun merkkiset käyvät myös… Ambrosio, Super Champion, Campa… mitä noita nyt oli. 24 ja 28-reikäinen pari olisi ihan parhautta, mutta kaikki välillä 24H - 32H käy, kunhan ovat samaa merkkiä.

Toki valmiitakin kiekkoja (maantie) saa tarjota.

Mulla löytyis kolme kehää pinnojen ja napojen kera vintiltä. Merkkejä en muista (Motobecanen jäämistöä). Voisin käydä vilaisemassa.

ja mulla olisi erittäin vähän ajetut nishiki competitionin tuubikiekot ultegra-navoin, syö shimanon 8-9-10 pakkaa. tummat vanteet. valitettavasti 36 reikäiset mutta kuin uudet. satosen pari.
ei privaviestejä, soittele pyörätohtorille.www.pyoratohtori.fi

ChainThug - 5:27, 4.5.2010 » Esim. Mavic GP4 (ne vanhemmat, punaisella tarralla).
Mul taitaa olla just noi, muistaakseni 32h. Sit on Nisit joissa kiinni Campan Record navat ja rataspakka. Pistä pm:llä tarjous jos kiinnostaa, niin käyn tonkii kellarissa ja laitan tarkempaa infoo. Nää on joka tapauksessa ostettu Velosportista vuonna 81 ja Guerciottin kilpurin mukana tulivat. Toki muutkin voi näistä jotain tarjota... Toi jälkimmäinen setti ei kyl millään ihan paril kybäl irtoo.

Kiitos runsaasta tarjonnasta, Raleighiin löytyi namukkaat kiekot.