O: stettu

Hakusessa olisi uusi etukiekko kun vanhan hampaat ovat kuluneet loppuun. Merkillä ja mallilla ei niin väliä, kunhan ajopintaa on vielä runsaasti. Musta, kromi ja kaikki muutkin värit käy.

kajaar - 11:03, 11.8.2016 » Hakusessa olisi uusi etukiekko kun vanhan hampaat ovat kuluneet loppuun. Merkillä ja mallilla ei niin väliä, kunhan ajopintaa on vielä runsaasti. Musta, kromi ja kaikki muutkin värit käy.
Tarkoitat varmaan eturatasta, ja mallilla on varmaan pulttijaon osalta ainakin väliä, ehkä myös ketjunleveydellä.

:slight_smile:

Näemmä kaipaat ratasta, jonka magneettivuon tiheys on 40-45 T (Teslaa) ?

Selkeästi kirjoitin vähän aamuhöpinöissä tuon. CHAINRING eli eturatas.

Eli, viisi pulttia, 40-45 hammasta, ei näillä reisillä voi kovempaa ratiota pyörittää.

EDIT: Ainiin, 1/8".

BCD eli pulttijako?

Taulukko

Mittaa siis viereisten tai sitä seuraavien reikien väli ja etsi tuolta oikea pultiijako.

Noniin. Mittanauha antoi vastaukseksi 130mm, jos nyt kahdella editillä pääsisi maaliin.

Eli taisi mittanauha antaa mitan 76 ja risat…

Kannattaa käyttää suomenkielisiä ilmaisuja niin ei tule väärinkäsityksiä. Varsinkin kun englanninkieliset ilmaisut ovat lähes poikkeuksetta epäloogisia ja sopimuksaenvaraisia.

Pulttikehän halkaisija on yksiselitteinen ilmaisu.

Paikkakunta vielä. Multa löytyy Helsingistä nimetön musta 130 BCD 1/8" 44 Teslan magneettivuo vitosella, mutta en jaksa postitella.

Ihme käppäpätemistä taas: suomenkieliset ilmaukset ovat, siinä missä englanninkielisetkin, pääosin sopimuksenvaraisia. Tämä sopimuksenvaraisuus on oikeastaan koko hiton symbolisen kommunikaation määritelmä.

Eli ihan hyvin voi käyttää ilmauksia kuten “bcd”, “pulttijako” tai “t”. Kyllä ne menevät jakeluun, jopa näille Kaikkien Alojen Erikoisasiantuntijoille.

Mutta asiaan: mulla on 44t/130bcd/1 1/8" mvsta (trve kvlt) -ratas. Kovasti ajoa nähnyt, mutta eipä maksakaan mitään. Nouto Roihikasta tai Kalliosta (virka-aikaan), voin tuoda Koffeihin tai jos et asu Hesalassa niin nakkaan postiin.