O:stemmi (60mm-90mm)

Haussa 60mm-90mm stemmi lyhyellä putkella 1" haarukkaan. Lyhyt putki siis tarkoittanee tässä yhteydessä maksimissaan 120mm ruotoputkea. Merkillä ei väliä väri kirkas.

Yksi löytyi.toinen haussa.dropin kaveriksi nittoa tai muuta radalle kelpuutettavaa.saa olla 3 konsonantin leimalla tai ilman.

Myös kapeaa (alle 40cm) alu droppia saa tarjota myös!

UP!

1kpl stemmejä kiitos! Voi unohtaa konsonantitkin…

eikö löydy?

http://www.fillari-lehti.fi/perus/ilmoitukset.asp

tuolla uusi 80mm SR stemmi

Mulla olis joku kai 70mm, kaiketi merkkiä ATAX, jostain pösöstä. Taitaa olla 22mm, mutta eipä oo heilunut tai mitään.
Mieluusti haluisin kyllä jonkun kiilastemmin tilalle, jos löytyisi.
Pituus ei niin tarkkaa, tuo on nytkin “sitä seuraavaa projektia” varten jemmattuna.

pyorahuollossa oli tossa mannaviikolla muutama musta ITM… En muista olivatko 90 vai 100 mm ja tayttavatko muuten kriteerit mutta kuitenkin.

Pitänee käydä vilkaisemassa kun ehtii. Torin SR stemmi on tod.näk. aivan yhtä pitkä kun 2kpl stemmejä jotka laatikostani jo löytyy. Uuden rungon putki on vaan liian lyhyt ottamaan 15cm-18cm kylmää rautaa sisäänsä. Maksimi siis 12cm, muuten alkaa jo näyttämään typerältä=). NITTO (njs) lähtisi heti tilaukseen, mutta niissä taas on kulmaa liikaa riserin kaveriksi. Dropissa on jo sopiva stemmi. Jatkamme siis etsimistä…

EDIT: tästä voikin ottaa mallia millaisissa pituuksissa pystyputken osalta liikutaan:

Jos ei muualta löydy, niin laita viestiä matuzmasterille www.matuzmaster.hu , hänellä on ainakin kaksi 90mm stemmejä sun spekseille, mutta kysy 80mm jos tarvitset, voi olla että sitäkin löytyy.

stemmit:
http://www.matuzmaster.hu/en/vintage-parts/#handlebars

Stemmin vartta voi myös lyhentää itse. Mulla ei ole ollut tarpeen mutta ei kai siinä ole muuta kuin että avaa oluen, piirtää siihen varteen sopivaan kohtaan oikeassa kulmassa olevan viivan malliksi, ottaa rautasahan käteen ja antaa mennä. Vähän viilaa päälle niin se on siinä. Kannattaa toki muistaa ottaa se kiristyspultti ensin pois.

Okei, jonkun juuri paketista kaivetun uuden Nitto Pearlin tai vastaavan silpominen ei tietenkään paljoa houkuttelisi mutta silti.

^kannattaa myös hankkia sopivan pituinen kiristyspultti jos originaalilla ei ole riittävästi kierrettä.

Lyhennys olikin mielessä,mutta pulttien kalastelu ja kierteytys ei nappaa.varsinkin kun muuten on projekti kasassa->lue;“laiska ja väsynyt jätkä”.

Ps.80mm nittojen stemmitaivaan löytymistä odotellessa:)

edelleen haussa.