O: Satula, leveä perseosa ***OSTETTU***

kiitos tarjouksista, penkki OSTETTU. löytyi liikkeestä sopiva penkki uutena 15€ hintaan

Nyt tartten uuden satulan pian. Perse puutuu nykyisellä pahasti. Käytössä jokin normi Cannondale maasturin mukana tullut liian kapea satula.

Vaatimuksina leveämpi satulan takaosa niin, että perseluut ottavat painon vastaan - liian kapealla satulalla ei noin käy ja se johtaa minulla ongelmiin. Tietty hyvä olis jos satulan etu/keskiosassa ei olisi kuhmua niin, että sukukalleidetkaan eivät puutuisi.

Toisessa pyörässä on ollu muutaman vuoden tollanen halpis Selle Royal Freccia joita en nyt heti löydä fillariliikkeistä… http://farm4.static.flickr.com/3430/3737599140_83e9ddf77b_m.jpg

Tarjoa jos löytyy jotain sopivaa.

Yv, kiitos.

Lisäys: Toi sopiva selle royal freccia on 15cm leveä ja 28cm pitkä. Ja huono cannari/Codan penkki on muodoltaan pitkulaisempi ja 13 cm leveä ja 27 pitkä.

tuon kuvan satulan kaltaisia peruspenkkejä myydään cyclotech nimellä. ostin itse yhden vitosella ihan vaan varmuuden vuoksi budget sportista. ja täälläkin sellaista joku myi/tarjosi.

^ https://www.yksivaihde.net/old/3264/46263

Jos oikeeta jakkaraa hakee pitkäaikaiseen suhteeseen… Niin väittäisin brooksin City/heavyduty mallista valkattavaksi sopiva.

http://www.brookssaddles.com/en/Shop_CategoryPage.aspx?cat=saddles+-+city+%26+heavy+duty

Löytyy kaiken sorttista ja kokosta.