O: Runko / pyörä (Pompino, Charge Plug tai 29er)

Tokkopa tämä tuottaa tulosta, mutta yrittänyttä ei laiteta. Talvirunko haussa siis.

Ostetaan ehjä (ei lommoja, murtumia tai pahoja ruostevaurioita) runkosetti (runko+etuhaarukka). Haussa on näistä se, mikä ensin löytyy:
-On One Pompino kokoa L
-Charge Plug (Racer, normiplugi, Freestyler) kokoa M
-1-vaihteismaasturi 29er kokoluokassa

Saa toki tarjota kokonaistakin.

YV:llä tai mikko piste majande ät iki piste fi

Edit: laajennettu haarukkaa 29erin osalta.

Wigglestä 430 € uus Plugi kotiovelle.

^ Kiinnostaa kyllä, mutta omatunto soimaisi, sillä olenhan jo yhden rungon hankkinut uutena kuluvana vuonna. Lisäksi voisin elätellä illuusiota alhaisista kustannuksista, jos haalin loput osat sieltä täältä summaamatta niitä yhteen…

Toisaalta tyttöystävä ei suoranaisesti vastustanut, kun hänelle tuosta tarjouksesta eilen ainitsin. Ja sehän on rohkaisemista, yllyttämistä ja kannustamista, eikö vain…

No myyt eteenpäin vaikka kammet, kiekot ja muut romut mitkä jo löytyy. Saat vintagefiilistä talvirassiin ja kuluja alemmas hallituksen raporttia varten.

Upsista hupsista perjantain kunniaksi ja koska kehäkin löytyi tulevaan pyörään / runkoon.

Tuolta löytyy ( jos vaan skulaa ) kuvia ajamattomasta Surlyn Karate Monkeysta suunnilleen kokoa M ( otan tarkat mitat kunhan ehdin ). Vuosimalli on muistaakseni 07 eli vaatii alhaalta korotetun laakerin jos haluaa joustoa keulaan ( löytyy Foxcompista ). Täysin ajamaton runko jota ei ole koskaan kasattu pyöräksi, hintaa pyydän 200 euroa. Itse olen 175 cm pitkä ja yhden M-kokoisen maastosinkulan ( GT:n Peace ) olen myynyt kaksimetriselle kaverilleni, pitkällä tolpalla ja stemmillä saatiin toimiva ajoasento. Kuvittelisin Monkeyn siis toimivan teikäläisellekin.