O: (Rikkinäinen) Bilteman pumppu/osa

Elikkä otan vastaan tai tarvittaessa ostan rikkinäisen bilteman pumpun, kulkee nimellä “KÄSIPUMPPU MITTARILLA”, ja tuotenumero on 27503. (biltema.fi)

Onnistuin hävittämään omastani sen pienen muovisen pyöreän osan, joka tulee suukappaleen sisälle, se on siis varsinaisesti hakusessa. Ei kehtaisi ostaa uutta pumppua tuon pienen osan takia.

Onko se siis semmoinen käännettävä kumitiiviste, jossa on toisella puolella isompi ja toislla pienempi reikä?

Itse hain venttiiliadapterisetintaannoin biltsusta, kun prestaadapterista hajos o-rengas. Bilteman suorat linkit muuten saa esim firefoxilla klikkaamalla kontekstivalikosta näytä vain tämä kehys: da-daaa!

tnts - 19 minutes ago » Onko se siis semmoinen käännettävä kumitiiviste, jossa on toisella puolella isompi ja toislla pienempi reikä?
Joo, kumiahan se taisikin olla, juuri tuo käännettävä nappula. Meinaatko että ilman sitä pärjää, tuolla venttiiliadapterisetillä?

Linkitys onnistui melkein, menin vaan käsin sörkkimään tuota osoitetta turhaan, niin siihen kaatui homma.

ei ilman sitä kyllä pärjää. Mulla on se muovisempi versio tuosta, jossa letkun päässä on kiinteä suutin Schrader-venttiilille. Ehkä samaa suutinosaa ois noissa käsipumpuissa tai sit hoida uus letu tuommosesta 2,99€ pumpusta?

Näyttäis olevan erilaiset nuo suukappaleet muissa pumpuissa - mutta täytynee soitella ja kysyä, että mahtasko pulikkaa löytyä halvemmista malleista.

Jos jollain lojuu nurkassa käyttämätön lattiapumppu (presta ja/tai schrader) jolla pääsis jonnekin 8barin hujakoille, voisin olla kiinnostunu ostamaan.

Käy suosiolla hekemassa kaupasta uusi. Esim. kauppaveljillä mainitut speksit täyttävä pumppu 18 €. Kahvan sisällä on myös neula pallojen pumppausta varten.

Eläpä hae turhaan…mulla ois parikin ylim. noita kumirinkuloita (käytettyjä, mutta ehjiltä näyttävä) Voin laittaa kirjeessä tulemaan tai hae itä-hesasta.

Ja tuolta lisää.