O: Pieni mixte runko & extra long reach jarrut (55-73mm)

Pieni mixte runko etsinnässä. Oikeastaan kaikki kelpaa, mutta toisaalta yritän välttää fauber keskiötä ja keskiössä muutenkin suosisin britti standardia. Kuskilla pituutta 158cm, eli kokoa sen mukaan. 48-52cm pystyyn ja vaakaan saa olla sitä normaalia ~58cm mitä näissä yleensä onkin, mutta lyhyempikin tietysti kelpaa.

Ja myös extra long reach jarrut joissa reachia olisi 55-73mm. Dual pivottina kiitos, eli ihan kaikista vanhimmat ei kelpaa. Tektrolla ainakin nyt on muutamaa sopivaa mallia ja mahdollisesti muillakin valmistajilla.

Mielellään Helsingissä/Vantaalla tai jossain lähistöllä jotta nouto onnistuu, mutta kaipa sitä postiakin voi harkita mikäli tälläinen eteen tulee.

Muutama tarjous tullut, mutta pääosin siis Helsinki/Vantaa alueelta kun ei tunnu kovin mukavalta maksaa posteja yhtä paljon tai enemmän kuin mitä itse runko maksaa.

U6 verstaalle kaivamaan!

Hakusessa samanlainen värkki, joten tarjoukset voi ohjata LRM:n jälkeen mulle.

-Pienehkö koko, kuskin pituus 165 cm, eli runko ehkä 53-54 luokkaa? Iso osa Mixteistä tuntuu olevan aika isoja, 56 luokkaa.
-Preferenssinä neliskanttikeskiölaakerin (miel. britti) imaiseva keskiömuhvi
-Maalipinnaltaan kaikenkuntoiset käy

Helsinki sijainti, mutta nouto onnistuu muualtakin tarpeeksi läheltä. Uusixille toki menen kunhan taas ehdin ja saan aikaiseksi.

Mutta siis tarjotkaa vaan jos LRM jo kieltäytynyt niin ei kiilailla härskisti.

Yksi tälläinen jo löytyykin, mutta saisi olla ehkä hitusen pienempi, joten tässä sitä taas ollaan…
Vaikeahan näitä on löytää, mutta kokeillaan:)

…Tai miks ei ehkä step through runkokin voisi kelvata. 28" keikoille toki.

Ei auta 28 tuumaisen etsijöitä, mutta pientä ja ennenkaikkea lyhyttä step through -runkoa etsivien kannattaa kurkata löytyisikö jostain kierrätyskeskuksesta ysäriltä peräisin olevaa Giant Innova “fitnesspyörää”. Itse dyykkasin tuommoisen step through rungon tyttärelle rakenneltavaan kulkineeseen. Kevyt canti/V-jarrurunko ohennettua CroMoa (vissiin 4130) ja dropitkin vaakaan, joskin aika lyhyet mutta ainakin meidän yksilössä dremelilliä pidennettävissä jonkin verran. Syö tuumaista keulaa ja BSA keskiötä. Nämä vissin kuitenkin kaikki 26" renkaille.

Pituudella tässä ei niinkään ole merkitystä, koska käytössä on tälläkin hetkellä porteur stonga, joten pystyputken pituus on nyt metkittävässä roolissa. Toki kiertelen kyläsaarenkin läpi kunhan ehdin, tosin ei sieltä viimeksikään kyllä runkoa löytynyt, mutta eihän sitä ikinä tiedä. Onko joku käynyt lähiaikoina tutkimassa?
48-50cm pystyputki olisi kaikista paras vaihtoehto. 52cm menee myös.

Olisko jollain myös tuollaisia long reach jarruja myytävänä?

Jarruja saa nykyiseen runkoon kaupastakin, mutta katsotaan vielä viikko näiden suhteen.
Pientä mixte runkoa metsästän vieläkin ja jos ei kohta ala löytymään, niin sitten saa mimmi pärjätä vanhalla. Tarjoa jos sulta tälläinen löytyy tai jos tiedät, että mistä tälläsen löytää.

Mulla on yhet turhat Tektron jarrut. Voin laittaa lisää infoo huomenna ku pääsen himaan.

Edit: Ja palaan yhdestä 46cm mixterungosta jos saan lisäinfoo.

Uomo - 21:41, 4.5.2013 » Mulla on yhet turhat Tektron jarrut. Voin laittaa lisää infoo huomenna ku pääsen himaan. Edit: Ja palaan yhdestä 46cm mixterungosta jos saan lisäinfoo.
Joo. Ilmoittele molemmista ihmeessä lisää. Kiinnostaa.