O/OV: talvipyörään stemmi+riser/viiksi, jarrukahvat, kumit, lokarit, spedut. HKI

Talvipyörän kasaus, osa 1.

[s]1) Koska on vielä hiukan aikaista pyöräyttää juuri hankitut Mara Winterit alle, tahtoisin jotkin kumit tähän syksyksi. Siis aivan sama oikeastaan minkälaiset. Vaikka keskenään erilaiset. Sinkula kyseessä, joten en edes skidaa. Saa olla kuviota, saa olla ilman. Varmaan <40mm kuitenkin.

  1. Dropilla ei tee mieli lähteä talvea taklaamaan, joten ostaisin tahi ottaisin vastaan quill-stemmin (sr tai mitä näit ny on), ja mielellään siihen sopivan (biltsu)riserin tai jonkin muun perusstongan. Saisi olla ainakin suht leveä, sellaisella 30cmllä kun on oletettavasti vittumaista soutaa loskassa. Kirkas ois kiva. Valmis paketti tietty helpompi, mutta totta kai erikseenkin saata tarjota. Lisäksi tämmöiseen tankoon sopivat jarrukahvat, jotka toimivat sivuvetoisten u-jarrujen kanssa. Mul on vaan jotain canti ja v-jarrukahvoja. :frowning:
    [/s]

  2. Lokarit. Täyspitkät. Kirkkaat. Jos on ylimääräisenä, ni tarjoa. Onhan nää haluttua kamaa etenkin näin syksyllä, joten en ihmettele vaikkei löydy. Käyn sit lbs:sta kyselemässä. Tai hommaan nää:
    http://www.chainreactioncycles.com/fi/en/sks-chromoplastic-mudguards/rp-prod25793

  3. SPD -polkimet. Se halvin malli käy hienosti. Ostin hienot Gore Tex talvi-ajopopot, joten remmien sijaan aionkin laittaa lukot.
    .

Kallio, Helsinki. Noudan pk-seudulta, ainakin… YV toiminee.

E: ostetut pois. Lisäksi, kiitos tiedosta RTZ. Kokeilen jotain omia kahvoja eka…

Jos “sivuvetoinen u-jarru” tarkoittaa sivuvetokaliiperijarrua, niin niissä on sama veto ku canteissa eli samat kahvat käy.