O: lyhyt 1" quill stemmi/ LÖYTYI

Eli jos joltain sattuisi löytymään vaakasuunnassa lyhyttä 1" quill stemmiä 25.4mm stongalle passaavana niin tänne saa ehdotella.

Nousua ei juuri saisi olla ja väreinä kirkas metalli tai vielä parempaa niin valkoinen. Ei tosin ole valkoisia juuri missään vastaan kävellyt, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Mielellään pääkaupunkiseudulta.

Pyörätohtorilla on valkeita SunTourin Olé-stemmejä myynnissä, en muista hintaa mutta eri pituisia niitä ainakin oli jne.
Ei ehkä tosi lyhyitä mutta hyvältä ne ainakin näyttivät.
Mulla on 7,5cm kirkas stemmi, saattaa olla kyllä vähän pitkä.


Tekis melkein itsekin mieli ostaa tuollainen varmuuden vuoksi, stemmejä kun ei kaikissa karkkiväreissä taida ainakaan vielä saada laajemmin.

Tohtorin SunTourit ois varmaan just se mitä kaivataan.

Kyläsaaren kierrätyskeskuksen Uusix-pyöräverstaalta löytyy myös säännöllisesti SR:n tuollaisia lyhyitä, n. 5-senttisiä SR:n quillistemmejä 25,4mm tangolle. On meinaan ollut hyvin, hyvin yleinen stemmi retkipyörissä, joita Suomeen on tuotu. Ovat ihan käypää tavaraa.

Kiitosta vinkeistä!

Pitänee kysäistä tuolta Tohtorilta, koska nuo näyttivät hyvältä, vaikka sen pari senttiä voisi vielä pituudesta olla pois. Mitenhän en noita ole itse aikaisemmin tuolta sivuilta bongattu vaikka juuri tuolta nyt melkein ensimmäiseksi pengoin :wink:

Uusixella kannattaa sitten varmistaa se halkaisija tönärillä, ettei tuu vahingossa ranskisstemmi mukaan.

^jep! Suosittelen kaikille.

Nimimerkillä “silmämääräisesti väärää joskus hankkinut” :slight_smile: