O: kammet, tanko, stemmi ja haarukka ( Oulu )

Elikkä ostetaan tai otetaan vastaan kyseisiä kamoja omaan fixi/sinkula projektiin. Mitään älyttömän kalliita osia on turha ehdottaa, en osta! Runkoa ja haarukkaa tarkoituksena hieman rälläköidä, hioa ja lopuksi hiekkapuhaltaa maalit veks ja uudet tilalle.

Kammet sais passata “neliökeskiöön ( BB-CT92 68 BC 137x24)(mittaa keskiölaakerin päästä päähän on noin 116mm, brittikierteellä)” (JIS), vanha kampisetti on shimano fc-t303. Hammasmäärällä nyt ei niin suurta merkitystä, joku basic kelpaa jolla pääsee eteenpäin, mieluiten kuitenkin joku 36-46 tjsp.

Tankoja saa ehdottaa erilaisia, en oo nuuka, mut tietty mihinkään satasen tankoon ei ole varaa, ainakaan tällä hetkellä. Tankoon sopiva stemmi jos löytyy niin siitä plussaa.

[b]Etuhaarukankin/b vois ehkä laittaa uusiksi, ei tuo vanha okein nappaa… Saa ehdottaa!

Oulun seudulta noudan, mut jos jotain uniikkia löytyy niin sit vaikka kustin tuomana.

PS. Ensi viikolla olen tulossa Helsinkiin, joten sieltä onnistuu myös nouto!

http://i3.aijaa.com/t/00362/13217798.t.jpg

http://i2.aijaa.com/t/00794/13217795.t.jpg

http://i1.aijaa.com/t/00257/13217796.t.jpg

nasolin - 8:20, 17.4.2014 » en oo nuuka, mut tietty mihinkään satasen tankoon ei ole varaa, ainakaan tällä hetkellä.
http://newcrossplatform.files.wordpress.com/2008/12/charlie-chaplin-cut-out.jpg Yhyhyy.

Kannattaa kertoa onko haarukka stemmi quill vai ahead ja 1" vai 1 1/8".
Lisäksi ketjulinjan passaamiseen ois huisin tärkeetä tietää kuinka pitkä sun neliskanttikeskiöakseli on ja onko se ISO vai JIS -viisteellä.
Kannattaa ihan ekana mennä käymään Kestävän Kehityksen Keskuksen pyöräpajalla, sieltä irtoo sulle halvalla ainakin stemmi ja tanko.
Ketjunkiristimen kanssa et sitten pysty fiksiä rakentamaan, himmaillessa ketju vetää sen aina löysälle.

Haluaisitko aloittaa projektitopicin niin voimme auttaa sinua paremmin? Perjantaina on myös Pääsiäis-ällärit Oulussa ja voi osallistua niihin ilman fiksiäkin. Jollei osallistu tapahtumiin, ei ole koskaan cool.

Käyn tallissa ottamassa mittoja ja fotoja jahka jouvvan… Hyviä pointteja muutenkin Normaali, tällaista kaipaan myös. Olisikohan projektitopicci sittenkin parempi. Kokeillaan nyt aluksi kuitenkin näin. :slight_smile:

Semisti nöösihän tässä ollaan tällä fiksi/sinkula puolella, joten kaikki neuvot tervetulleita, mitä kaikkea nyt kannattaakin ottaa. Maantie ja krossari puolelta kokemusta löytyy. Menis tää näköjään sittenkin ehkä tonne projektiksi…

Elikkäs nyt on mitottu hieman lukemia.

Vanha Haarukka stemmi on siis ahead 1", mutta putkessa adapteri joten vissiin menis myös 1 1/8 haarukkakin, jos siis tuon adapterin ottaa pois.

Neliskanttikeskiö on jis viisteinen.

Kuvaa runkosetistä? Näkis vähän minkälaista pyörää ollaan hieromassa…

kuvia lisätty!

Vielä olisi tarvetta!