O: Jopoja, kaikki mallit

Laitetaan tännekkin ilmoitus jos jollain sattuis olemaan tai joku tietäis että mummon siskon naapurin pikkuveljellä sellainen olis. Ajettelin kerätä niin monta erilaista jopo- mallia kun mahdollista ja koristella niillä pyöräkaupan seinät. Jopot eivät tule takaisin myyntiin.

Pari normi jopoo löytyy jo mutta niistä se ihan ensimmäinen proto malli ois hakusessa. Muita mitä tarvitsen on tupla-jopo, jopo mobil, jopomatic, jopo tour, jopo rodeo, iso jopo, jumbo jopo, posti jopo, rahti jopo, joponen, jopo junior ja mitä kaikkia niitä on. Vuosimallit 1965-1975. Uudet jopot, jippo, insera yms muut hirvitykset ei kiinnosta, ainoastaan jopot.

Rungot osat yms käy mutta kokonaisesta joposta maksan sen mukaan. Huuto.netin kaltaisiin hintapyyntöihin en pysty vastaamaan. Kunnolla ei niin väliä koska kaikki käydään kokonaan läpi.

PM tai mikko.e.kokkonen(at)gmail.com

kuntojopo!

^ nyt kyllä harmittaa; porukoilla oli vielä pari vuotta sitten kuntojopo), mutta jonnekin lavalle taisi mennä. olisit mieluusti moisen saanut.

tuo oli siitä erikoinen kuntopyörä, että oli tarakka vielä kiinni. en tiedä onko jonmkun itse joposta hitsaama vai kuuluuko ihan kuntojopon vakiovarustukseen.

Saatan lahjoittaa sulle tämän sen jälkeen kun seuraavan kerran käyn landella mutta taitaa kyllä mennä ens kesään.

Kuntojopo unohtu, kiitos. Kaikki lahjotukset käy, ehkä saan vielä palapelin koottua.