O: Jopo

Uusi tai vanha, vihreä tai keltainen, mutta kunhan olisi kunnossa. Tytsy ei suuremmin fikseistä perusta, mutta kaupunkipyöräily kiinnostaa. Halauisi Jopon.

Että nyt olisi hyvä mahdollisuus vinkata jos sellainen olisi jouten.

Ite ettisin ennemmin uuden tytsyn ba dam tshh

Kannattaa soittaa kierrätyskeskukseen arabiaan ja kysyä onko niil siel pyöräpuolel takapihalla.

^ komp

negaatio - 14:35, 17.5.2011 » Ite ettisin ennemmin uuden tytsyn *ba dam tshh* Kannattaa soittaa kierrätyskeskukseen arabiaan ja kysyä onko niil siel pyöräpuolel takapihalla.
Onko pyöräpihalla uusia tytsyjä ?? Ja onko kierrätyskeskuksen tytsyt kovasti käytettyjä vai voiko polkea ilman huoltoa ? Onko arabialaiset yleensä muslimeja ? Haittaako se ;)

Hyvältä omistajalta uuteen kotiin ennenkuin alkaa puhelimet pirisee kierrätyskeskuksiin tai rahat putoilee Helkaman tilille.

Tytsy pysyköön tavallisena kuolevaisena, mikäs minä olen siihen kommentoimaan.

hei mulla olis tossa myyntiin menossa aito ja alkuperäinen vanha jopo! kunto on täydellinen, tosin ulkomuodon on annettu vanhentua arvokkaasti, eli ei mitenkään tuunailtu. voin heittää kuvaa ihan kohta! väri on vihreä ja jopo löytyy helsingistä. luovutetaan hyvään kotiin. ainoa vaan että hintaluokasta mulla ei ole mitään hajua, mutta sehän on iha neuvottelukysymys :slight_smile:

Edit: Tämä jopo lähti suorastaan käsistä, eli myyty jo! Toivottavasti löytyy teillekin viellä sopiva