O: herrasmiespyöräpalikkaa

Hakusessa olisi projektiin muutamia palikoita.

Herraskaisen mietoon viiksitankoon pitäisi saada jarrukahvat vanhojen rikkinäisten orkkiskahvojen tilalle. Haussa siis jotkut nopean herrasmieskiiturin tyyliin sopivat kahvat.

Tankoon pitäisi saada myös kädensijat, pohdinnassa on ollut brooksin lukkogripit, myös muut nahka/puu/korkki kuosiset kiinnostavat, tarjoa jos löytyy nurkista.

Ohjaamon etupuolelle pitäisi löytää sopiva etutarakka. Mieluiten kromi/kiiltävä/metalli/rosteri/alumiini, ei musta. Löytyi

Herraskaisista jaloista muodostuva voima pitäisi saada siirtymään katuun joten hakusessa on myös BMX-vapaaratas. Jos löytyy nurkista ylimääräinen normaaliin enkkukierteeseen käypä ratas koossa 16-20 niin tarjoa. Löytyi

Myös polkimia ja häkkejä voi tarjota, vakiopolkuttimiin ei häkki natsaa. Häkkiin pitäisi upota 45 numeron mono.

Tarjoa tähän tai anthax at gmail.com mailiin.

Kädensijoja ja laukkuja:

http://www.vanhatvelot.org/keskustelu/viewtopic.php?id=235

Kiitti vinkistä, vähän vanhoja viestejä vaan tuollakin, harmi kyllä.

Tarakka löytyikin lähistöltä, kiitos tarjonneille. Muut palaset vielä hakusessa! Myös vinkkejä palasista otetaan vastaan pyöräilytohtoria lukuunottamatta.

Mulla olis tallissa Brooksin lukkogripit. Sen verran on käytetty että paketti avattu ja asennettu pyörään, ja otettu pois. Porvoo-Kirkkonummi -välillä kehä III varrella siis nämä.

Harmittavasti karmoliksen varastot ovat sekaisin, joten esim Brooksin tupit hakusessa, polkuttimet ja häkit, kuten myös jarrukahvat ovat vielä teillä tietämättömillä.

Vaikka tuo Jussipeen linkkaama ilmoitus on vanha, pitää se edelleen paikkaansa. Seppä Perhosta sorvailee niitä vaikka tilauksesta. Tässä vähän kuvaa työn jäljestä:
http://lh6.ggpht.com/_22ABBizNbOQ/SwVmtVPrLSI/AAAAAAAAFP0/Gth2BMfzcdw/s720/marras09%20002.JPG

Mailia.

Leuka roikkuu, paljon noilla yleensä on hintaa? Sepän postauksista päätellen kunnon wanhan ajan mies, joten Suomen Postilaitokselta hakeminen tottakai onnistuu ettei Perhoon tartte mennä??

Kiitokset lisätarjouksista ja infoista noiden puukahvojen suhteen. Otan yhteyttä varmaan nyt seppään kunhan saan aikaiseksi. Voin levittää informaatiota luultavimmin tännekkin hinnoista kunhan saan ne itse tietooni.