O: halpa runko 54 cm

On se vaan myönnettävä, että toi mun nykyinen käyttöpyörä on mulle liian iso.

Jos jollakulla pyörii nurkissa ylimääräinen haarukka ja runko jollain 54-55 sentin vaakaputkella, ostaisin mieluusti pois kuleksimasta. Toivomuksina, että runkoon uppoaa normaalilla brittikierteellä varustetut keskiöt ja dropoutit on horisontaalit.

Hintahaarukka 0-100 euroa, rungosta riippuen, eli ei tarvi olla koristemuhveja tai ohennettua putkea. Sijainti jossain akselilla Pori-Turku-Helsinki. Yhteydenotot privalla.

NKOTB - 12:01, 31.3.2009 » ...Toivomuksina, että runkoon uppoaa normaalilla brittikierteellä varustetut keskiöt ja dropoutit on vertikaalit...
Ottaen huomioon nettisivuston ja mitenkään tuomitsematta. Onhan tuo vertikaali nyt tarkoituksella tuossa? Siis pystyt dropoutit?

Ja jos vertikaaleja tosiaan kaipaat, niin hop:
http://helsinkimassive.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=184

Ajatus-, eli kirjoitusvirhe. Horizontaaleja totta kai.

Kivasti kopisi polvet rintaan alaotteella duunimatkaa taittaessa. Tästä innostuneena kehoittaisin kaikkia ottamaan mitan käteen ja laskeutumaan kellariin sitä unohtunutta terässiiven raadon vaakaputkea mittailemaan.

Taitaa vaan suurin osa noista vanhoista retkipyöristä ja harjoituskilpureista olla rungon koolta enemmän sellaisia aikuiselle miehelle sopivia :frowning: