O: Fixiprojektirunko naiselle (Hki)

Fixin kokoiluprojektiin ois hakusessa runko naiselle, tulis ~170 senttiselle.

Britti tai italialainen keskiö, mielellään vanha ratapörä. Plussaa, jos vintage henkinen runko.

Ilmottele tarjouksessa rungon traagiset mitat, minkä kokoset kiekot mahtuu ja kuva.

Tarjoukset privaviestinä. Helepointa, jos vois noutaa hki alueelta.

eikö 56-senttinen sovellu enemmänkin 180-senttiselle?

Tarkoituksena ostaa liian iso fillari lahjaksi jotta voi sitten ottaa sen itse käyttöön? Nerokasta.

tnts - 23:42, 9.5.2012 » eikö 56-senttinen sovellu enemmänkin 180-senttiselle?
Tätä on tullut ihmeteltyä, kun noita käytettyjä mixtejä oon kattellu; eihän niitä oo juuri viiskutosta lyhyempänä. Onko mixten mitoitus jotenkin olennaisesti erilainen vai onko Suomessa myyty vain DDR:n kuulantyöntöjoukkueen mitoituksella tehtyjä mixtejä?

Varastan topikkia - kaipaisin nimenomaan ~56-senttistä sinkula-aihiota daamille kivoilla standardeilla! Saa tarjota PM - joskus ehkä vaivaudun niinkin paljon että teen O:-alkusen topikin aiheesta.

^Noita oli ainakin vielä kuukausi sitten tori.fi puolillaan.

RTZ - 12:26, 10.5.2012 » Onko mixten mitoitus jotenkin olennaisesti erilainen vai onko Suomessa myyty vain DDR:n kuulantyöntöjoukkueen mitoituksella tehtyjä mixtejä?
Mixteissä on usein käytetty taaksepäin taivutettuja ohjaustankoja, kun maantiepyörän ohjaustanko on taas eteenpäin taivutettu. Jarrukahvat vielä lisäävät maantiepyörän ohjaamon pituutta. Sanoisin siis, että 56 cm pitkä mixte-runko sopii hyvin 170cm pitkälle oikella tankovalinnalla.

Joo, ihmettely lähti siitä, että esim. vastaan tulleet droppitangolliset Tunturi Urbanit ja vastaavat oli kanssa kaikki 56-57. Eikä lyhyempiä tuntunut tuossa keväämmällä ainakaan olevan kaupan. Alle 170cm pituiset naiset eivät kumminkaan kovin harvassa ole. Onko siis 51-55-senttiset mixtet yhtään yleisempiä kuin linnunhampaat?

ansgibansgi - 23:31, 9.5.2012 » ...mielellään vanha ratapörä...
ja sit alettiin speksaamaan mixtejä?
tnts - 14:13, 10.5.2012 »
ansgibansgi - 23:31, 9.5.2012 » ...mielellään vanha ratapörä...
ja sit alettiin speksaamaan mixtejä?
Hah, tuli mieleen [tämä](http://www.listsofnote.com/2012/01/donts-for-women-riders.html).

Pesööllä ainakin Mixteä on ollut sekä 53 että 56 korkeana. Onko jotakin nyrkkisääntöä minkä kkoisille ne on tarkoitettu. ilmeisesti korkeammalla mixtellä voi ajaa lyhyempikin kuski koska rungon malli on sellainen että seistessä ei genitaalit osu vaakaputkeen. Taitaa olla pituus ratkaisevampi tekijä ja tässä taas vaikuttaa esim sarvien malli. Olenko oikeilla jäljillä ja minkäkokoinen käy minkäkokoiselle?