O: eturatas ja kammet +takakiekko

ArrowSpeedini kaipaa nykyisten Sugino VP:n ja 50 piikkisen rattaan tilalle mielellään valkoiset kammet ja vastaavan kokoisen rattaan. Ratas ei tarvitse olla valkoinen=) Ei huippua vaan hinta-laatu suhteeltaan hyvää.

BTW;Tietääkö kukaan henkilöä joka kaupitteli komponenttikirppiksellä Suginon(?) valkoisia kampia? Ostin häneltä polkimet valkoisilla remmeillä ja kristopherin häkeillä. Jos tunnistat itsesi tai henkilön ja kammet edelleen myymättä…kiinnostaisi.

Takakiekko fixi navalla kiinnostaisi myös (myynnissä olevat h+son kiinnostaa juu, mutta menee yli budjetin)

Tarjoa PM tai spostilla
double_p5 at hotmail com

dpstyles - 17:32, 2.9.2009 » BTW;Tietääkö kukaan henkilöä joka kaupitteli komponenttikirppiksellä Suginon(?) valkoisia kampia? Ostin häneltä polkimet valkoisilla remmeillä ja kristopherin häkeillä. Jos tunnistat itsesi tai henkilön ja kammet edelleen myymättä...kiinnostaisi.
Early bird jne... ne kammet vaihtoivat jo omistajaa.

kammet ja fixikiekko edelleen hakusessa edelleen hakusessa.

Annankadulla Suomen Urheiluaitan alakerrassa roikkuu tangolla yksi valmiiksi kasattu takaciecco, väri kirkas ja napa joku korkealaippainen flipflop-naabeli. Hinnasta ei tietoo mut ehkä kannattaa käydä kysymässä.

Pyörähuolto.com tai Bikeshop.fi

Kiitokset. Noita pyörähuollon kiekkoja on tullut katsottuakin. Käyn tsekkaa urheiluaitan. Onko millaisia kokemuksia PAKEn kammista?