O: Cinelli Vigorelli 56 (tai MASH Bolt)

Onko Vigorellisi sinulle enää pelkkää alumiinijätettä? Haluatko myydä sen vuoden varastossa maanneen rungon vihdoin pois tietäen vallan hyvin, ettei se tule koskaan valmiiksi? Ostitko juuri uuden taikamiekan, teräsraamin tai jonkun muun menopelin, jonka rinnalla Vigorelli näyttää lähinnä naapurin äkäiseltä tädiltä?

Ei hätää! Minä voisin o(s/t)taa yhden sellaisen huomaani. Soita nyt 5o53o66o36 tai lähetä Private Message. Jos soitat heti, saat kaupan päälle hiilidioksiidia pakattuna kätevään Zefalin lahjapakkaukseen!

(Myös MASH BOLT käy.)

Ostaja Helsingissä.

osta multa t1, niin palkkaan jonkun vohkimaan ununun l00kin mulle

Vaihdatko T1:n LOOKiin?

Onks tää liian kallis: http://www.planetx.co.uk/i/q/FRCIVIGO/cinelli-vigorelli-frameset

Ei lainkaan. Yleensä on vaan hyvä vähän huudella täällä, ennen kun lähtee sohimaan.

the cult is alive

Takavuosien sijoitus on alkanut tuottamaan, vigo-dex odottaa nurkan takana.

jakella tämmmästä nähnyt enemmänkin ajossa ja ei se nyt ainakaan huono sijoitus ole. näihinhän menee nappulaakin alle…?

Omat runkospeksaukset kyllä loppuivat tuon hankinnan jälkeen. Jotkut väittää että mulla on väärää kokoa runko, mutta pidempi ei passelilla ohjaamolla toimi, joten kateellisten puheita.

En mä kyllä ratapyörään nappulaa laittais, vaikka se sinne pienellä kikkailulla mahtuukin.

https://lh5.googleusercontent.com/-XFLqyulwVnw/THuvkB_pBwI/AAAAAAAACXQ/mV1T1kSng3s/s720/Cinelli%20Vigorelli%20Frame-5.jpg

En voi elää ilman Cinelli.

Erik - 22:57, 10.9.2014 » https://lh5.googleusercontent.com/-XFLqyulwVnw/THuvkB_pBwI/AAAAAAAACXQ/mV1T1kSng3s/s720/Cinelli%2520Vigorelli%2520Frame-5.jpg En voi elää ilman Cinelli.
juuh en enään muista aikaa ennen vigorelli mutta sen kurjaa tiedän olevan, toivottavasti saat erik itsellesi tämmöisen v. 2014

Vuosi 2015 on oikeastaan enemmän suunnitelmissa. Toki joulu- tai syntymäpäivälahjaksi kelpaa myös tämän vuoden puolella.

hyvän kuulonen suunnitelma :wink: goldsprintillä oli masheja halvalla