O: Cetma 5-rail (ostaja: HKI)

Terve,

myykää mulle Cetman 5-rail etutarakka. Pelago on hyvä ja ajaa asiansa, mutta Cetma on parempi ja tarvitsen sellaisen elämääni.

Noudan pk-seudulta tai maksan postimaksuja.

045 630 1938

cetma on kyllä aina cetma

Myin cetman sillä ajatuksella että noi pelagotyyppiset on parempia. Kuumotti ne törröttävät metallipalat ohjaamossa liikaa.

Tahmatassu - 13:05, 9.5.2020 » Myin cetman sillä ajatuksella että noi pelagotyyppiset on parempia. Kuumotti ne törröttävät metallipalat ohjaamossa liikaa.
Pelago ei minusta ole missään nimessä huono, ja kestää minusta luvattua enemmän painoa. Se Cetman 'peräseinä' kuitenkin kinnnostaa, koska vähän harmittaa, jos laatikot tulevat kiinni jarrukahvaan, vaikka ei sekään iso ongelma ole.

Ostin omani nimenomaan tän “peräseinän” takia. Lisää työhyvinvointia, kun ei tarvitse olla huolissaan, että tavarat eivät pysyis paikallaan. Tukee hyvin ja antaa lisä kiinnitysmahdollisuuksia. Esim. thermolaukun voi kiinnittää myös sivuttain, ilman, että tarttes mitenkään painaa sisältöä alaspäin.
Maksoin omastani 80.- hyvä diili ja rahansa arvoinen. Rakenteeltaan aika yksinkertainen väline, joku näppärä varmaan pystyy hitsamaan kopion. Ainakin Lontoossa on lähetti, kuka väsää niitä kopioita paikallisille.

kopio on kyllä aina kopio