O: bullhorn stonga

Tarvetta olisi bullhorn tangolle, droppia sais olla kans.
Hopee olis jees väri.
Ø 25,4mm

Tarjotkaa jos löytyy ylimääräisenä/vinkatkaa mistä kaupasta saa edukkaasti?

25,4mm halkaisijalla ei taida bullhorneja tehdä muut kuin Soma. Jos 26.0mm kelpaa, niin sitten alkaa varmaan tarjontaakin löytymään. Hubjubiltahan irtoaa esim. Nitto kohtuuhintaan.

Ai katos, tuota en tiennytkään…
Pitää ilmeisesti alkaa etsimään stemmiä tuohon kaveriks.

Myös Chargen Slice on 25,4. Halba on, saa ainakin wigglestä ja singlespeedshopista.

Olen katsellut sliceä myös sillä silmällä että jos päädyt tilaamaan niin lähden messiin.

Chargen slicessa ei ole droppia. Itse asiassa myös Soman El toro on 26,0mm clampilla. Näin ollen, ei äkkiseltään tule mieleen yhtään bullhornia, jossa olisi droppia ja 25,4mm kiinnitys.

edit.
Ei tuo toinen stemmi muutenkaan mikään huono idea ole. Pistin just omaan pyörääni Syntacen Stratoksen ja 10cm stemmi, mitä käytän riserin kanssa, oli aivan liian pitkä. Nyt on 7cm ja homma skulaa paremmin.

Nitto RB021:tä näyttäisi olevan tarjolla myös 25,4-kiinnityksellä, mutta halpahan se tietenkään ei ole.

Komppaan lyhyehköä stemmiä bullhornin kanssa.

Mahtaakohan olla faktat kohdillaan? Meinaan pikasen googletuksen jälkeen en löytänyt yhtään paikkaa jossa tuota RB021:stä saisi 25,4 clampilla vaan kaikki oli 26.0 clampilla…

Pitää paikkansa:

[i]"Nitto RB021 Pursuit handle bar (bullhorn) BLACK 38cm

$79.00

Limited Edition! Black version of the famous RB-021 pursuit / bullhorn bar from Nitto Tokyo. This limited black version also has a standard track-type 25.4mm clamp size, whereas the silver version has a road-spec 26.0mm clamp size.
This is good news, because it means you can fit a NJS Nitto Pearl, NJ PRO, or even a black Nitto Technomic stem to it. Perfect! "[/i]