O: Ajovalo(1 tai 2kpl pikakiinnityksellä)

Jos joltain löytyy ajovalo(t) joka on helppo asentaa pyörästä toiseen, niin voi tarjota…PM

http://www.clasohlson.fi/Archive/Images/Products/Hi/347814B_X_2009-07-01_095557_784.jpg

Clasulta, toimivat huomiovaloina oikein mainiosti.

fenix tk11 + muutama twofish lockblock

Edit: joku ei-kannykalla-surfaava voi varmaan laittaa kuvat ja linkit.

http://www.taskulamput.fi/tuote/fenix_tk11_r5_285_lm?gclid=CK-FnoHch6QCFZs1Dgod8A7KHw

jepulis

https://www.yksivaihde.net/old/502&page=3

Naapurin narkkari ryöväsi viime talvena pyörästäni clasun valot. Ostin kostoksi zebralightin ja kiinnitin sen kypärään. Virallisesti kai sen valon pitäisi olla pyörässä kiinni, ehkä. Mutta valaisee se ihan hyvin noinkin. Ja kulkee pyörästä riippumatta aina mukana.

b-veli - 20:51, 14.9.2010 » Virallisesti kai sen valon pitäisi olla pyörässä kiinni, ehkä. Mutta valaisee se ihan hyvin noinkin. Ja kulkee pyörästä riippumatta aina mukana.
[b]20 § Valaisimet [/b]

1. Ajettaessa tieliikennelain 36 §:n 2 momentin mukaisissa olosuhteissa tulee polkupyörässä olla eteenpäin valkoista tai vaaleankeltaista valoa näyttävä valaisin. Polkupyörässä saa olla taaksepäin punaista valoa näyttävä valaisin. Valaisimet saavat olla sijoitettuina leveyssuunnassa polkupyörän keskilinjasta poiketen.

2. Valaisimien tulee olla vähintään 0,30 metrin ja enintään 1,30 metrin korkeudella tiestä.

Toisin sanoen jos pääsi heiluu ylli 130 cm korkeudella polkiessasi niin saattavat sakottaa =) vaan enpä ole kuullut tai nähnyt että ketään sakotetaan siitä että valot on väärän väriset tai väärällä korkeudella. Sen sijaan on sakotettu jos valoja ei ole.

ostoilmoituksesta Finlex-lainailuksi. siistiä.

fillarji - 13:45, 15.9.2010 » Jos joltain löytyy ajovalo(t) joka on helppo asentaa pyörästä toiseen, niin voi tarjota..PM
Tommonen parivaljakko löytyy ja vaihtaa omistajaa 4€ rahalla. Ei niistä valaisemaan tietä ole, mutta kyllä niillä näkyy paremmin kuin ilman valoja. 3 moodia; nopia vilkku, hidas vilkku ja steady. Vallilasta saa noutaa arkisin päiväsaikaan, muulloin Pihlajamäestä. http://sam.aqua-web.org/bikes/led/led4.jpg