O: 28" (36-r) vannekehät ja jarrut

Cressu-projekti kaipaisi:

  • 36-reikäisiä 28" ehjiä ja käyttökelpoisia kehiä 2 kpl. Ei vaatimuksia profiilille tai värille, mutta älä sentään teräksisiä tarjoa.

  • ehjiä jarruja mallia sivuveto, reachia tuo runko ja keula vaatii suuruusluokkaa 70 mm eli jokin wanhemman pään jarru toiminee; jos löytyy asialliset jarrukahvat(kin), nekin saattaa kiinnostaa

Minä ja projekti Espoossa, nouto ainakin pk-seudulta onnistuu. Yksityisviesti tai puhelin 050-4860825 tavoittaa.

Eki

Yksi historiallinen pelastuskelpoinen vannekehä löytynyt, toinen vielä etsinnässä. Saa siis olla wanhakin, ei ole pakko olla mikään uudenkarhea aeroprofiilivanne.

Samoin jarrut haussa vielä, ettei tarttisi Bilteman puoleen kääntyä.

E

Laitoin privaa.

Toinenkin kehä löytyi.

Nyt puuttuu vielä jarrut. Eikös kenelläkään ole nurkissa jotain vanhoja sivuveto-Weinmanneja tai muita vastaavia…?

E

eeskola - 6:38, 11.6.2009 » Toinenkin kehä löytyi. Nyt puuttuu vielä jarrut. Eikös kenelläkään ole nurkissa jotain vanhoja sivuveto-Weinmanneja tai muita vastaavia...? E
Eiköhän tuolta laatikosta jotain löydy. Tuutko hakeen Viikistä?

Äh, enpäs tullutkaan kattoneeksi tänne threadin perään, ennen kuin nyt. Sorry. Just poikkesin Kyläsaaressa ja mukaan tarttui - mitkäs muutkaan kuin - ehdat sivuveto-Weinmannit ja suora poljinkampi.

Kohta onkin Cressun Världsmästarcykeln (siis se semmoinen 80-luvun ei-niin-hieno-kuin-ne-jotkut-vanhemmat, mutta ihan siisti sikses) palannut metallikeräyslavalta tielle.

E