O: 1" quill isolla nousulla

Ei nyt ihan mitään mummiksen kannatinta, vaan sarvia täytyis saada jokunen sentti eteenpäinkin 8-10, ja ylös sitten mielellään sen 15 senttiä minimiupotuksesta. Värillä tai materiaalilla ei väliä.

ei taida mennä ihan spekseihin mutta tämmöinen uusi olisi tarjolla edullisesti

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs208.snc1/7532_124782512953_823527953_2322624_6739236_n.jpg

Taitaa olla liika lyhkäinen vaakasuunnassa :frowning:

edit
oho, oonpa mää käsi

Mulla olis, allaolevassa kuvassa näkyvä musta, joskaan siinä ei ole ruuvia ja se on Turussa.

http://img90.imageshack.us/img90/7241/dsc00101xyh.jpg

http://lh5.ggpht.com/_K6BjXfgXhNM/SpWgP9JYyFI/AAAAAAAAApk/BuirhRsK-NU/s512/IMG_0156.JPG

tommonen löytyis, muistelen että 9cm pitkä.

Kyttyrällä näyttäs olevan vielä pidempi. Siihen voi tosin olla vaikeampi sovitella Midgeä, kun näyttää aika leveältä. Missäpäin GolluB toi stemmi on?

toi mun on lappeenrannassa, ja tosiaan toi korkeuspuoli voi tossa mun versiossa jäädä siitä 15cm vaatimuksesta vajaaksi. 10cm on lähempänä totuutta.

Joo, mun on pitänyt jostain viime lokakuusta asti hakea kyttyrältä noi Modolot ja polkimet. Ans kattoa, jos ens kuussa jo onnistuis niin vois kopata ton stemminkin samaan läjään.

Miten olisi irrallinen Quill -adapteri ja siihen pitkä Ahead -stemmi ?

Somalla on tuollainen:

http://www.BikePedia.com/Images/image.aspx?w=300&h=300&filename=879763.jpg

Pituutta (siis nostoa) on kotitarpeiksi ja tuohon sitten jokin sopivan näköinen ja kulmainen stemmi pariksi.

Tuure

-.-

Mulla ois aika ruma teräksinen 90 luvun maasturista… Sitä ainakin kehtaisi vääntää reilusti auki, että saa midgen asennettua. Näkyy tässä kuvassa…

Rumaan teräksiseen ysärimaasturiin mä ton Midgen haluaisinkin laittaa. Se tosin on vähän haasteellista, kun runko on luonnollisesti matala, mutta sarvet pitäisi saada siedettävän korkealle, eli joku 20 senttiä ohjainlaakerin yläpuolelle.

Toi Scottin stemmikin näyttää siihen aika matalalta. Mieluummin tietysti laittaisi “periodikorrektin” kierteellisen stemmin, mutta jos sen löytyminen osoittautuu ylivoimaiseksi, täytyy sitten hommata tommonen adapteri, jota Tuure tarjoili.

Tämän saa Jyväskylästä ilmaiseksi (postikuluilla), mutta menee samaan sarjaan M.S:n tarjoaman kanssa: matala. Itse tappelin näitten stemmien kanssa juurikin 90-luvun maasturin kanssa ja lopulta päädyin Tuuren esittämään adapteriin.

Nitto Technomic (ebaysta tai hubjubista) onkin jo varmaan tuttu vehje.

^ mulla on yks kpl Nitton technomic josta voisin luopua jos kiinnostaa…

Hmm, pitäisköhän ettiä jostain sellanen Helkaman vanha klemmarikiristeinen kaareva stemmi, porata mutkan kohdalle reikä ja tehdä alareunaan halkiot laajennusmutterille :stuck_out_tongue:

Mites tällainen ?

http://lh6.ggpht.com/_22ABBizNbOQ/Sz2m7GWwS8I/AAAAAAAAGLc/Ths4SNE31hs/fillarit09%20003.JPG

Mä oisin kiinnostunut tuosta TimoL:n Technomicista, jos se ei mee NKOTB:lle. Laitoin privaa.

MrVelo - 10:03, 1.1.2010 » Mites tällainen ? http://lh6.ggpht.com/_22ABBizNbOQ/Sz2m7GWwS8I/AAAAAAAAGLc/Ths4SNE31hs/fillarit09%20003.JPG
No jopas. Eiks toi nyt oo melkein se maineikas LD? Olisitko myymässä?

Melkein silti jo luovuin koko ajatuksesta, kun sopivan stemmin löytäminen tuntui niin hankalalta ja mahdollinen lopputulos hiukan hempulalta, kun taakse tulee kuitenkin kiinteä takaratas. Riseri tai suora tanko nousukahvoilla vois olla runttaamiseen parempia.

Technomic ei oikein oo se, mitä oon tähän hakemassa, eli osta Ivan pois se vaan.