nsbikes analog?

hai, tuli sit lopultaki väännettyy tunnus tänne, hih.

asiaan, löytys analogin runkoa sopivan kokosena tarjoushintaan hi5:sta, täälläkin taitaa joltain kyseistä palikkaa löytyä joten aattelin kysästä kokemuksia, mielipiteitä, huoliamurheita yms. mitä nyt asian tiimoilta saattaa mieleen juolahtaa.

linkki

discuss.

http://www.google.com/search?hl=en&ie=UTF-8&sitesearch=yksivaihde.net&q=analog&btnG=Search+»

minimaalisen lyhyet dropoutit noissa taitaa olla pahin ongelma.

Itseäni on haitannut eniten lyhyiden dropouttien lisäksi kikkailuun omituinen geometria. Ihan kelpo vehje tuo silti on loppujen lopuksi ollut, mitään triksejä en kuitenkaan osaa ja halflink-ketjulla mennään.

Jii - 16:21, 28.10.2010 » Itseäni on haitannut eniten lyhyiden dropouttien lisäksi kikkailuun omituinen geometria. Ihan kelpo vehje tuo silti on loppujen lopuksi ollut, mitään triksejä en kuitenkaan osaa ja halflink-ketjulla mennään.
omituinen, kui?

en varmaan ihan heti oo tol kikkailemas, ensifixi ois kyseessä, mut jossain vaiheessa rupee kuitenkin tekee mieli ruveta säätämää jotai cruisailun lisäks.
osaaks painosta sanoo juutajaata, itel lähinnä ääripäistä tuntumaa; alumiininen maantiepöörä ja dh-möykky, kumpaakan en oo punninnu mut käytännössä eron saattaa huomata… huomasin et tuol lukee 2.2kiloo, mut en oikee osaa hahmottaa miltä toi kokonaisuudessaan painais-tuntuis, joten kevyt/painava kuvaus riittänee :smiley:

Ei vaan tunnu yhtään niin näppärältä kuin esim Volume Cutter. Oisko kulmat, chainstayn pituudet tms, en ole jaksanut vertailla joten ei ole kovaa faktaa.

^^ Tuo runko on varmaan 500-900g raskaampi kuin se sun alumiininen maantierunkosi, veikkaan. Se ei paljon ajossa tunnu. Satsaa mieluummiin kevyisiin kiekkoihin ja renkaisiin. Niiden painon huomaa paljon helpommin. Saa siis sijoitetulle rahalleen myös vastinetta.

Apropoo. Kevein teräksinen fiksirunko tuossa hintaluokassa on varmaankin Leader 722TS. Sen ilmoitettu paino on 1600g (koko 55). Mutta se ei olekaan temppuiluun tehty…

Ite tilasin juuri ko. rungon. Onko kokemuksia tästä: “Integrated headset Campy Spec” ?

parker - 6:43, 29.10.2010 » Ite tilasin juuri ko. rungon. Onko kokemuksia tästä: "Integrated headset Campy Spec" ?
on. 45/45 asteiset laakerit tiputetaan vaan kuppeihin. Tosi jees ja hyvä saatavuus. itselläni on volumessa [tämä kink](http://dansbmx.co.uk/index.php?main_page=product_info&products_id=630).

Awesome. Ihan hyvä diili oli CRC:llä: kaupan esittelymalli ~170e.

Jeesaan:

Mut ilman keulaa :frowning:

nopeiden tyyppien perusteella ei ollu geometriat mitään herkkua tässä. vaan onko missään tirktarkeissa?

http://parker.deviate.fi/geo_analog.JPG