Nextbike, Tku

Allekirjoittanut päätynee Nextbikeen jonkinlaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen, joten pysykääpä kuulolla: katsotaan mitä fiksiystävällistä tavaraa saadaan hyllyyn. Toiveita ja ehdotuksiakin saa toki esittää.

Liikehän sijaitsee sen yhden vielä romahtamattoman sillan kupeessa ihan Aurajoen varressa.

tudetski - 7:59, 11.6.2010 » Allekirjoittanut päätynee Nextbikeen jonkinlaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen, joten pysykääpä kuulolla: katsotaan mitä fiksiystävällistä tavaraa saadaan hyllyyn. Toiveita ja ehdotuksiakin saa toki esittää. Liikehän sijaitsee sen yhden [i]vielä romahtamattoman[/i] sillan kupeessa ihan Aurajoen varressa.
Mistä alkaen?

Nyt on kyll pakko kehua kyseistä lafkaa. Aivan huippupalvelua ja mukavaa juttuseuraa!
Kävin siis hakemassa talvikumit biitteriin mut ku on vähän niin ja noin et miten leveet kumit mahtuvat pyörimään niin eiku runko ja kiekot reppuun kiinni, fillari alle ja menoks. Puljussa kysyin et saanko vääntää kumit vanteille, pumpata täyteen ilmaa ja kattoo pyöriikö. “Onnistuu”, ja jopa molemmat myyjät kaiveli nurkasta toivottuja kumeksia. Meikä sit pystytti tilapäisen workshopin keskelle kauppaa ja sit fiilisteltiin kolmistaan fiksejä ja vanhoja maantiepyöriä. Uudet kumit mahtuivat, kaupat tehtiin ja minä rullailen himaan leveä hymy naamalla.

Täällä asioin varmasti uudestaan! Ei tarvii ainakaan kuunnella sitä saakelin poitsuttelua (esim. Ajopyörä)…

Mulla on kans hyvä maku jäänyt suuhun NextBikesta sen yhden kerran kun liikkeessä asioin. Piti ostaa laakerikuulia Stronglightin ohjainlaakeriin, joka tuli käytetyn fillarin mukana. Siellä kaveri sitten kaivoi laatikoistaan kaikenlaisia ylijääneitä kuulia kehissään ja pyysin katsomaan mikä omaan headsettiini sopii. Kaveri katsoi ohjainlaakeria ja sanoi, että tässä on kasettimallinen laakeristo, eikä tähän mene kuulia. Siinä sitten punastelin ja sopersin jotain säästä ja kiittelin avusta. Kaveri ei kuitenkaan pyöritellyt silmiään tai huokaillut, vaikka näki, ettei mulla ollut pyöräjutuista paljokaan hajua. Taisin silti esittää kovaakin asiantuntijaa :wink:

edit. Ei mittää alennustohui sit olis voorumilaisil?

^^ Mitkä lähti matkaan ja mihin hintaan… Talvipyörä mielessä, cx comp ja martha winter ns. kiinnosta.

Joskus ennenkin tullut kehuttua NB:a. Parasta palvelua kaupungissa, Visan ohella. Olen vääntänyt takahuoneessa lisää kierrettä haarukkaan sekä irroitellut ja laittanut kiinni laakerikuppeja.

Gyl maar mää vallan sanosisin et Antin pyärä olsis vaik guimppal parempi.

(troll)

Turun pyöräliikkeistä on olemassa erillinen keskustelu, muistutan näin OT:n vähennystalkoiden hengessä :slight_smile:
Nextbiken yllämainittu hyvä palvelu, rento rupattelu ja työkalujen lainaaminen ovat saaneet minut hakemaan oikeastaan kaikki tarvitsemani nippelisnappelit sieltä, noita phixiosia ja muita harvinaisempia palikoita lukuunottamatta (sama koskee myös Visan pajaa).