Nettikaupat

http://www.sportsshoes.com/ Käynnissä aika kovat alet… Kerrastoa ja muuta sekä retkeily rompetta.

Katos Merlin Cycles ei toimita tällä hetkellä ollenkaan suomeen.

Wiggle ostaa CRC:n

http://www.bikebiz.com/news/read/wiggle-set-to-acquire-chain-reaction-cycles/019056

Oisin khyl oottannut että kauppa menis toisin päin. Taitaa hinnat vähä pompsahtaa, vaikkei ne ole viime aikoina hirveän edullsia kyllä olleetkaan.

wiggle on iha ok shoppe mut sörssiltä enno kyl tilannu mitää enää pitkään aikaan. katotaan mitä hinnoille tapahtuu…

Tilasin Bikesteristä kamaa ja sydän jätti iskuja väliin, kun tajusin Postnordin hoitavan toimituksen. Mitä vielä, perjantaina lähti paketti ja tiistaina se löytyi lähiSiwasta, ei tarvinut päivystää kuriiria. WYN!

No mutta Hubjub ja EAI Bareknuckle -runko. Aijai. Tilasin foorumikollegalle paljon puhutut Suginot samalla ja kahteen viikkoon ei kuulunut yhtään mitään, laitoin sinä aikana jo pari meiliä joihin ei vastattu. Soitin Englantiin, jossa todella kujalla oleva jamppa mongersi, että Drew tilaa kamaa EAIltä ja ei ole nyt mestoilla, mutteivät tilaa sieltä kuin neljästi vuodessa ja ei tiedä koska seuraavan kerran. Ymmärrän toki, ettei jenkeistä voi tilata jatkuvasti, mutta mitään arviota ei osattu antaa.

Kammet. Ai niin tilauksessa on ne kammet. No ne voitaisiin tosiaan laittaa tulemaan. Ei ole tullut vahvistusta siitäkään. EAIn sivujen mukaan haluamaani väriä ei ole haluamassani koossa edes saatavilla, joten laitoin EAIlle kyselyä notta onko teillä edes. Katotaan vastaavatko. Näyttää pahasti siltä, että Paypal Disputet kehiin ja rahat kotiin. Jenkeissä olisi esim Bens Cyclessä 60cm punainen raami hyllyssä, mutta 800 verojen kanssa on aika raskas hinta. Katurata dead sanon minä ja mennään konversiolla. Vastaavan kokoista teräsrunkoa ei ole vielä tullut vastaan jossa alle 400mm reach ja noin 200mm emäputki.

Ja ei enää koskaan, Hubjub.

Hubjub oli Willin (edellisen omistajan?) aikaan superhyvä kauppa. Ikävä kuulla, että mennyt tuollaiseksi :frowning:

Kapteeni - 9:45, 17.2.2016 » Tilasin Bikesteristä kamaa ja sydän jätti iskuja väliin, kun tajusin Postnordin hoitavan toimituksen. Mitä vielä, perjantaina lähti paketti ja tiistaina se löytyi lähiSiwasta, ei tarvinut päivystää kuriiria. WYN! No mutta Hubjub ja EAI Bareknuckle -runko. Aijai. Tilasin foorumikollegalle paljon puhutut Suginot samalla ja kahteen viikkoon ei kuulunut yhtään mitään, laitoin sinä aikana jo pari meiliä joihin ei vastattu. Soitin Englantiin, jossa todella kujalla oleva jamppa mongersi, että Drew tilaa kamaa EAIltä ja ei ole nyt mestoilla, mutteivät tilaa sieltä kuin neljästi vuodessa ja ei tiedä koska seuraavan kerran. Ymmärrän toki, ettei jenkeistä voi tilata jatkuvasti, mutta mitään arviota ei osattu antaa. Kammet. Ai niin tilauksessa on ne kammet. No ne voitaisiin tosiaan laittaa tulemaan. Ei ole tullut vahvistusta siitäkään. EAIn sivujen mukaan haluamaani väriä ei ole haluamassani koossa edes saatavilla, joten laitoin EAIlle kyselyä notta onko teillä edes. Katotaan vastaavatko. Näyttää pahasti siltä, että Paypal Disputet kehiin ja rahat kotiin. Jenkeissä olisi esim Bens Cyclessä 60cm punainen raami hyllyssä, mutta 800 verojen kanssa on aika raskas hinta. Katurata dead sanon minä ja mennään konversiolla. Vastaavan kokoista teräsrunkoa ei ole vielä tullut vastaan jossa alle 400mm reach ja noin 200mm emäputki. Ja ei enää koskaan, Hubjub.
Haluan vielä korostaa Hubjubin megalomaanista paskuutta. Ensin niillä on otsaa perustella pienuuttaan:

“As you will understand the economics of dealing with a US supplier mean that a smaller agent like ourselves is obligerd to combine each order into the largestshipment we can, however we will do our best to expediate your shipment.”

Laitoin meiliä EAIlle ja Bens Cycleen, vastaus tuli muutamassa tunnissa. EAI sanoi, että yksi punainen 60cm on ja lisää ei ole tulossa, sillä muita kokoja on hyvin. Bens sanoi samaa, ja tarjoutuivat korvausta vastaan maalaamaan rungon haluttuun väriin! PALVELUA! Homma, jota HubVitunJub ei saanut aikaa kahdessa viikossa eikä olisi saanut koskaan. Jos on niin vitun pieni, niin eikö silloin pitäisi satsata palveluun. Pyysin rahoja takas ja jos ei pariin päivään kuulu saa Paypal hoitaa. Sen jälkeen isken rahat jenkkeihin ja pursotan ton rungon putket täyteen sulaa kultaa ja ajan auringon laskuun.

Kapteeni - 20:40, 17.2.2016 » ajan [s]auringon[/s] hubjubin laskuun.

Äsh…laitoin itsekin sinisen 54cm rungon alennuksista tulemaan. Tilausvahvistus ainoastaan tuli. Saaneekohan sitä kesäksi uuden pyörän.

rip hubjub joka sähköpostin käytön lopetti

saiskohan eai:n kamat vaivattomammin esim. velobialta

oletettavasti

fyysisessä liikkeessä voi ainaki hesalaiset käydä vierailemassa esim. pesäpallomailan kanssa jos toimitusongelmia ilmenee.

muualtaki suomesta voi uhkailla kotimaan puheluhinnoilla.

ruge - 8:19, 18.2.2016 » Äsh..laitoin itsekin sinisen 54cm rungon alennuksista tulemaan. Tilausvahvistus ainoastaan tuli. Saaneekohan sitä kesäksi uuden pyörän.
EAIn sivuilla on ajan tasalla oleva varastosaldo, jonka mukaan sinistä 54sta on olemassa. Koska Hubjub tilaa sen sulle on eri asia.

Hubjub jep jep. Just eskaloin disbute->claim, kun joulukuussa lähettivät vääränkokoisen eturattaa eikä asian selvittäminen saati maileihin vastaaminen näytä miehiä kiinnostavan. Never again.

Hubjubin alesta ostettu Whiten vapari tuli reilussa viikossa ja oikeakin vielä… Mutta paskaa tuollainen sössiminen.

Mulla meni melkein kuukausi oman vaparin kanssa, 29.1. laitoin tilauksen sisään, 1.2. sain mailia että vapareita tilattu enemmän kuin mihin osasivat varautua ja että onko ok odottaa, vastailin että joo on, viime keskiviikkona tuli lähetysvahvistus ja tänään tavarat kouraan.

Mikä ikinä sitte mahtokaan olla noiden alennusten takana, oisivatkohan rahapulassa ja pistävät kohta taas lapun luukulle vai miten.

Tredz ei nyt ensitilaukselle vakuuta omaa mieltä. Stockkina oleva kamaa ei ollut (2 tuotetta 3:sta) ja saapuneen s-postin mukaan 23.2 saapuu heille. 19.2 vastasivat siis näin ja paluu posteihin mahdollista hyvityksistä viivästyksestä niin alkoi hiljaisuus. Olis vaan pitäny bike24 tehä se tilaus ja jättää 5 punnan voucher houkutus pois. Kattoo tuleeko tänää vastausta edes asian tiimoilta.

Bike24 on varannu mun tililtä saman summan uusiksi ku kolme viikkoa sit tehty ostokseni. Mailia eio tullu paypalilta tai bike24:stä. Keneen oon yhteydessä et ton saa purettua? Varmaan bike24?

Wigglen kanssa tapahtuneiden maksusäätöjen perusteella sanoisin, ettei myyjäosapuoli pysty purkamaan katevarausta asiakkaan tililtä, ainoastaan asiakkaan pankki pystyy siihen. Tosin myyjä voi koettaa laskuttaa asiakkaan tiliä vaikka katevaraus olisikin purettu, joten pankin lisäksi kannattaa olla yhteydessä sinne bike24:ään ja varmistaa että tajuavat veloittaneensa jo kerran.

Kapteeni - 8:47, 18.2.2016 »
ruge - 8:19, 18.2.2016 » Äsh..laitoin itsekin sinisen 54cm rungon alennuksista tulemaan. Tilausvahvistus ainoastaan tuli. Saaneekohan sitä kesäksi uuden pyörän.
EAIn sivuilla on ajan tasalla oleva varastosaldo, jonka mukaan sinistä 54sta on olemassa. Koska Hubjub tilaa sen sulle on eri asia.
Your order status is: Refunded

Eiköhän se ollut omalta osalta siinä tuon hubjubin kanssa. Nyt ois muutama saturainen teräs tai palparatatykin speksailua varten.